reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O 15.40 przyszła na świat moja córcia ponad 3400 i 56cm. Jestem na pooperacyjnej a mąż z Małą. Zdjęcie wrzucę potem. Czekam niecierpliwie aż mi ją przywioza [emoji3] jest śliczna różowa miękka i ma donosny płacz!

p19ucsqv6rf79f3c.png
Gratulacje [emoji122].

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

reklama
O 15.40 przyszła na świat moja córcia ponad 3400 i 56cm. Jestem na pooperacyjnej a mąż z Małą. Zdjęcie wrzucę potem. Czekam niecierpliwie aż mi ją przywioza [emoji3] jest śliczna różowa miękka i ma donosny płacz!

p19ucsqv6rf79f3c.png

No w końcu się doczekałaś. Gratuluję!!!

Co ciekawe juz któraś mama w opisie swojego dziecka używa przymiotnika "miękki" [emoji16]. My jakbyśmy 9 mcy leżały w wannie tez byśmy były mięciutkie.
Ja za to u synka zapamiętałam zapach.
Ciekawe jak teraz bedzie.

No w końcu się doczekałaś. Gratuluję!!!

Co ciekawe juz któraś mama w opisie swojego dziecka używa przymiotnika "miękki" [emoji16]. My jakbyśmy 9 mcy leżały w wannie tez byśmy były mięciutkie.
Ja za to u synka zapamiętałam zapach.
Ciekawe jak teraz bedzie.
Dziekuje! Byłam zaskoczona jej miękkościa właśnie [emoji6] wydawało by się że będzie taka twarda mokra a była sucha ciepła miekka... już do mnie jedzie!

p19ucsqv6rf79f3c.png

p19ucsqv6rf79f3c.png
Miękka [emoji7]Małe dzieci w ogóle są takie miluśne, te ich rączki i nóżki... Gratuluję [emoji846]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

p19ucsqv6rf79f3c.png
Świetny opis, hehe
Mega gratulacje [emoji323] [emoji8]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

p19ucsqv6rf79f3c.png
Gratulacje :)

Jak już mówimy o naszych marzeniach kiedy chciałybyśmy urodzić, to wg mnie najlepiej by było koło południa. Poprzednio urodziłam prawie o 19 + 2 godziny brzuszkowania i jak nas przewiezli na poporodową to już było po godzinach odwiedzin i od razu zostałam z dzieckiem sama. Chciała bym tym razem choć chwile odpoczac po porodzie niech mąż się pozajmuje [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry