GratulacjeO 15.40 przyszła na świat moja córcia ponad 3400 i 56cm. Jestem na pooperacyjnej a mąż z Małą. Zdjęcie wrzucę potem. Czekam niecierpliwie aż mi ją przywioza [emoji3] jest śliczna różowa miękka i ma donosny płacz!
reklama
D
Deleted member 158674
Gość
A Wy tak sobie marzycie kiedy byłoby fajnie... a ja nie marzę, ja już po prostu chcę! Cały bity tydzień skurczy, które co mają niby znaczyć?! Czekam już pod gabinetem lekarza, gdybym stała to pewnie bym jak dzieciak przebierała z nóżki na nóżkę [emoji23]
PS właśnie czytałam inny temat na forum i się prawie posiusiałam, bo w mojej torbie do szpitala nie ma miejsca na prostownicę, suszarkę czy nawet eyeliner [emoji39]starej daty jestem, szpital to szpital, ale podkład i tusz na wyjście spakowałam [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
PS właśnie czytałam inny temat na forum i się prawie posiusiałam, bo w mojej torbie do szpitala nie ma miejsca na prostownicę, suszarkę czy nawet eyeliner [emoji39]starej daty jestem, szpital to szpital, ale podkład i tusz na wyjście spakowałam [emoji6]
Natalia91
Fanka BB :)
Ja to tez nie mam oczekiwań co do pory dnia na rozpoczecie sie porodu chociaz odkąd wiem ze od poniedzialku przez tydzien u nas dezynfekcja oddzialu to boje sie ze mnie wlasnie wtedy wezmie na poród i zostaje mi jechac do rzeszowa do szpitala a wtedy to faktycznie lepiej nocą bo to godzina drogi [emoji33]
Zając Czerwcowy
Mi maz dowiezie suszarke i prostownice na drugi dzien lub ranoA Wy tak sobie marzycie kiedy byłoby fajnie... a ja nie marzę, ja już po prostu chcę! Cały bity tydzień skurczy, które co mają niby znaczyć?! Czekam już pod gabinetem lekarza, gdybym stała to pewnie bym jak dzieciak przebierała z nóżki na nóżkę [emoji23]
U
użytkownik 168678
Gość
Aleinadd gratuluję
Rybcia2309
Czy wszystkie macie zrobione WR to chyba coś z kiłą kurna patrzę dokumenty i chyba nie mam tego
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Mam powtorzone z poczatku ciazy kile i hiv. Teraz na piatkowa wizyye tylko mocz.Czy wszystkie macie zrobione WR to chyba coś z kiłą kurna patrzę dokumenty i chyba nie mam tego
reklama
Emkaa
Byłam dziś w cyrku z rodziną- Nie wiem co mi odbiło. Myślałam, że zniosę tam jajko. 4h męki. Czułam , że mały chce mi rozerwać pochwę razem z odbytem.[emoji32] [emoji23]
Ja mam.Czy wszystkie macie zrobione WR to chyba coś z kiłą kurna patrzę dokumenty i chyba nie mam tego