reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mlodamama już po??
Tak, już pisała że jest po. Oliwierek na świecie [emoji4]

7v8rikgno1ck7egs.png

Ja tez bym wolała w nocy. Raz, ze mniejsze korki i wiejącej miejsc parkingowych pod szpitalem [emoji38], dwa dzieci czesc prześpią i jak sie obudzą to juz bedą mieli newsa czy Zosia na świecie.

To ja z kolei wolałabym w dzień, w nocy budzić starszaka i wieźć do babci - to mogłoby go wystraszyć... on taki mamusi cycuś, nie lubi nocować beze mnie, jak mnie nie ma na noc też przeżywa

74703e3kkwoaumma.png

Z tym, ze jak sie rodzi w nocy to nie ma szans na jakiekolwiek odespanie. Ja rodzilam cala noc, a kolejne nocki to juz wiadomo...maly dawal o sobie znac. Teraz jeszcze kwestia logostyczna dochodzi, bo musialabym mame z lozka sciagac aby do synka przyjechala, bo jego nie bede targac po nocach ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No my ściągamy naszą przyjaciółkę, która mieszka u nas na osiedlu, wiec nocka gwarantuje nam, ze będzie szybciej.
Mój synek tez mamusiowy, dlatego jeśli cześć akcji bedzie w nocy to moja nieobecność częściowo prześpi.

reklama
Do góry