Monya81
Fanka BB :)
Pojechałam z mężem do ikei, żeby kupić ciotce kuchnie, bo juz zaprojektowana i liczę na to, ze jeszcze w tym tygodniu ją zamontują. Po badaniu jednak siku mi się zachciało. Wiec przeć kupnem podskoczyłam do łazienki. Po wyjściu z łazienki podchodzi do mnie kobieta, ze albo mam brudną spódnicę, albo mi wody odeszły. Patrzę na tył a tam mokra plama wielkości 20 cm. Adrenalina skoczyła natychmiast, mąż pobladł , a ja na spokojnie: "idźmy sprawdźmy fotel w samochodzie, bo moze sie tylko obsikałam". Fotel suchy. Majty nie bardziej mokre niż zwykle czyli jednak siki [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Wróciliśmy i skończyliśmy kompletowanie i zakup, ale obsłużyli nas po vipowsku i nawet gotowi byli przyjmować poród na dziale w sypialni z podkładami [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]Brawo Ikea.
Wróciliśmy i skończyliśmy kompletowanie i zakup, ale obsłużyli nas po vipowsku i nawet gotowi byli przyjmować poród na dziale w sypialni z podkładami [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]Brawo Ikea.