reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pojechałam z mężem do ikei, żeby kupić ciotce kuchnie, bo juz zaprojektowana i liczę na to, ze jeszcze w tym tygodniu ją zamontują. Po badaniu jednak siku mi się zachciało. Wiec przeć kupnem podskoczyłam do łazienki. Po wyjściu z łazienki podchodzi do mnie kobieta, ze albo mam brudną spódnicę, albo mi wody odeszły. Patrzę na tył a tam mokra plama wielkości 20 cm. Adrenalina skoczyła natychmiast, mąż pobladł , a ja na spokojnie: "idźmy sprawdźmy fotel w samochodzie, bo moze sie tylko obsikałam". Fotel suchy. Majty nie bardziej mokre niż zwykle czyli jednak siki [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Wróciliśmy i skończyliśmy kompletowanie i zakup, ale obsłużyli nas po vipowsku i nawet gotowi byli przyjmować poród na dziale w sypialni z podkładami [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]Brawo Ikea.

reklama
Zając, chyba Rozalka klockiem nie będzie[emoji6] bo miałam wizytę w 37t4d i moja 3300[emoji1]

uwo943r8bpxeguj2.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png
No przystopowala na szczescie :) ale co mi stracha napedzila to moje ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

My do Białegostoku mamy jakieś 25 min i kolejne 20 min żeby dojechać do szpitala ,a w godz szczytu to przebić się tam to nim 45 min ,wiec i ja mam nadzieje ze zacznie się wieczorem ,w nocy ew,nad ranem :) ja teraz mam wizyty co dwa tyg :)
Mój Łukasz bardzo chciałby byc ze mną na porodówce ale jak to wyjdzie zobaczymy
ckaidqk3b3f86lfe.png
A gdzie dokładnie mieszkasz ? [emoji16] bo mniej wiecej mam tyle samo do białego [emoji1]

To ja 37+3 na plusie 14 kg a Rozala 3100. Szyjka byla 2 do 2.5 cm. Zamknieta.
Coraz bardziej mnie ten brzuch boli u gory tak po calosci. Nawet jak chodze...
Zając a Twój suwaczek pokazuje co innego niż 37+3 to jak to u Ciebie? Mój miał 3kg w 36.1 ;) więc raczej cesarki z powodu hipotrofii nie będziesz mieć ;)
mówiłam,że dzieciaczki różnie mogą utyć,raz więcej a raz mniej. Mojej kuzynce dzidzia utyła w ostatnie 3-4 tygodnie tylko 250 gram

Pojechałam z mężem do ikei, żeby kupić ciotce kuchnie, bo juz zaprojektowana i liczę na to, ze jeszcze w tym tygodniu ją zamontują. Po badaniu jednak siku mi się zachciało. Wiec przeć kupnem podskoczyłam do łazienki. Po wyjściu z łazienki podchodzi do mnie kobieta, ze albo mam brudną spódnicę, albo mi wody odeszły. Patrzę na tył a tam mokra plama wielkości 20 cm. Adrenalina skoczyła natychmiast, mąż pobladł , a ja na spokojnie: "idźmy sprawdźmy fotel w samochodzie, bo moze sie tylko obsikałam". Fotel suchy. Majty nie bardziej mokre niż zwykle czyli jednak siki [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Wróciliśmy i skończyliśmy kompletowanie i zakup, ale obsłużyli nas po vipowsku i nawet gotowi byli przyjmować poród na dziale w sypialni z podkładami [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]Brawo Ikea.
hahah [emoji23][emoji23] Przypomniało mi się jak ostanim raz robiłam siusiu w lesie.... cała sie obsikałam... nigdy wiecej już się nie odważe [emoji23]

To sie nazywa fachowa obsluga [emoji23]

f2w3rjjg28c3of9g.png

reklama
Do góry