Ja przez was też posiałam maciejke i groszek pachnący i kocimietke
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja tez juz zaczela rosnac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przez was też posiałam maciejke i groszek pachnący i kocimietke
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie chodzenie do kibelka często zwiastuje poród.Co do zajścia to ja przy drugim to z niedoczynnością i Hashimoto zaliczyłam wpadkę [emoji12][emoji23]
Zostawiłam ładowarkę u mamy, będę ją miała jutro koło południa, a bateria potrzyma jeszcze tylko trochę - odwyk od aplikacji w telefonie mam zapewniony...
Jeszcze mam skurcze... straszaki zapewne, ale nawet kibelek zaliczyłam kilka razy - co jak na mnie jest bardzo bardzo dziwne bo ja mogę kiszoną kapustę popić maślanką i nawet nie mam gazów potem
Najgorsze ze on ustępuje dopiero po zmianie pozycji, ale jak ją zmienić jak to tak boli? Masakra jest wtedy. Łzy w oczach, zeby zacisniete i trzeba jakoś dać radę :-)Ciekawe czym to jest spowodowane ? Ja jiz sie bez tego bolu nie przekrece...
O to to mam tak samo jak mnie zlapie ten bol to ciezko szybko zmienic pozycje bo to tak cholernie boliNajgorsze ze on ustępuje dopiero po zmianie pozycji, ale jak ją zmienić jak to tak boli? Masakra jest wtedy. Łzy w oczach, zeby zacisniete i trzeba jakoś dać radę :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom