Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja na pewno nie zlicze 10 ruchow po posilku ale to od dawna. Moja nie reaguje jakimis wyczynami na to co Mama je jest leniuszkiem, ktory potrafil sie nie ruszac pol dnia i dopiero wieczorami dac popis.
A slabiej mam od dwoch dni, mowilam wczoraj lekarzowi to powiedzial ze jak czuje jest ok
Aaaaaaa mimo to u mojego dzidziola roznie bywa wiec takie liczenie raczej nie zda egzaminu u nas ona zyje od poczatku swoim zycie niepoukladanym bardzo
Uwierz mi że jak już urodzisz to poznasz wszystko [emoji8] co to radość, strach i bezradność ale przede wszystkim bezgraniczna miłośćDasz radę!
Ja już chyba trzeci raz sprawdzam czy torbę dobrze spakowalam. Już dzwoniłam do męża że nie śpię, to na mnie wyzywal że powinnam spać bo muszę mieć siłę. Z jednej strony czuje się gotowa ale z drugiej nie do końca. W końcu mały będzie z nami, ale czy ja będę umiała się nim zająć? Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi...
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom