reklama
Sasankaa
Fanka BB :)
Oby szybko i jak najmniej boleśnie [emoji6] powodzenia [emoji4]Tak więc aktualnie siedzę w WC, po lewatywie. Mają mi dać jeszcze jakieś czopki. Skurcze się już jakieś piszą na ktg. Zobaczymy co będzie dalej
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
Wiesz mnie ostatnio mój tak wkur....że normalnie szok wszystko mnie wnerwia, on totalnie olewa to że ja w ciąży ciągle o działce gada bo kupiliśmy taką ogrodniczą (ja też się z niej cieszę, ale taki ważny dzień przed nami)Aha i pokłociłam się z mężem o to, że za głośno oddycha, a on mi zarzucił, że robię strasznie głupie miny, gdy mu coś wypominam. Jesteśmy na siebie obrazeni.
Muszę się z nim jutro pogodzić. Jesteśmy oboje nienormalni, że o takie coś potrafimy drzeć koty.
Dobranoc dziewczyny!
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 168678
Gość
Cześć! Powiedzmy, że się wyspalam. Miałam przerwę 3 godzinna w nocy, już myślałam, że nie zasnę. W nocy bolał mnie brzuch i zastanawiałam się czy to są te skurcze? Czy będzie bardziej bolało? Czy to poród?
Co do ruchów to moja potrafi się bardzo wypinac i prężyć albo gmerać tak nisko, że czuję ja w pachwinach.
Co do ruchów to moja potrafi się bardzo wypinac i prężyć albo gmerać tak nisko, że czuję ja w pachwinach.
*Vanilia*
Moderatorka
Ja ostatnio jak chciałam sprawdzić szyjke macicy, do której nie dosiegnelam [emoji16] odkryłam główkę dziecka i to naprawdę bardzo nisko, tak z 5 cm od wejścia, na pewno głowa bo duze i okrągłe[emoji1]Czy tylko ja nie czuję główki swojego dziecka? Nie wiem gdzie ona jest ,w ogóle jej nie widać ani nie czuć
Asia noo mnie po lewatywie ruszyło. Kciuki zaciśnięte
U
użytkownik 168678
Gość
Mój gada ciągle o aucie. Nie tylko gada, ale i wkłada w niego kasę. No, ale jak się nie słucha żony, która tłumaczyła, że 10-letnie auto to nie jest dobry zakup...Wiesz mnie ostatnio mój tak wkur....że normalnie szok wszystko mnie wnerwia, on totalnie olewa to że ja w ciąży ciągle o działce gada bo kupiliśmy taką ogrodniczą (ja też się z niej cieszę, ale taki ważny dzień przed nami)
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Postawilam ultimatum dopóki nie zobaczę zmywarki, on nie ma prawa wydać nawet złotówki na auto. I proszę. Zmywarka już zamówiona
Ostatnio na wizycie zapytałam lekarza jak jest dziecko ułożone. Okazało się, że głowa w dół. Główka jest naprawdę bardzo nisko. Lekarz mi pokazał gdzie, ale ja jej sama nie wyczuje.Czy tylko ja nie czuję główki swojego dziecka? Nie wiem gdzie ona jest ,w ogóle jej nie widać ani nie czuć
reklama
Zając Czerwcowy
Ja czuje tylko chyba dupsko i plecy czasem stopki ale glowa jest na dole wiem bo widzialam na usg i tyle mi wystarczyCzy tylko ja nie czuję główki swojego dziecka? Nie wiem gdzie ona jest ,w ogóle jej nie widać ani nie czuć