reklama
Dzień dobry dziewczyny to ja mam już po spaniu. Chyba z tego stresu nie mogę spać. Ale większość śniło mi się że tulilam moje szczęście. Trzymajcie kciuki, po 6tej mam być na izbie przyjęć. Jak będę mogła to coś będę wam pisać :*
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny to ja mam już po spaniu. Chyba z tego stresu nie mogę spać. Ale większość śniło mi się że tulilam moje szczęście. Trzymajcie kciuki, po 6tej mam być na izbie przyjęć. Jak będę mogła to coś będę wam pisać :*
Powodzenia!
Ja nie śpię od godziny, wstałam siku i koniec snu :/
Za dużo myśli w głowie, wszystkie krążą wokół porodu, cesarki, wracają wspomnienia z poprzedniej :/ z tego wszystkiego brzuch mnie rozbolał, ech oby wytrwać najbliższe 3 tygodnie jeszcze
Dasz radę!
Ja już chyba trzeci raz sprawdzam czy torbę dobrze spakowalam. Już dzwoniłam do męża że nie śpię, to na mnie wyzywal że powinnam spać bo muszę mieć siłę. Z jednej strony czuje się gotowa ale z drugiej nie do końca. W końcu mały będzie z nami, ale czy ja będę umiała się nim zająć? Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi...
Arya88
Dasz radę!
Ja już chyba trzeci raz sprawdzam czy torbę dobrze spakowalam. Już dzwoniłam do męża że nie śpię, to na mnie wyzywal że powinnam spać bo muszę mieć siłę. Z jednej strony czuje się gotowa ale z drugiej nie do końca. W końcu mały będzie z nami, ale czy ja będę umiała się nim zająć? Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi...
Chyba nigdy nie jest się w pełni gotowym. To naturalne, że mamy obawy.
Ja właśnie wypłakałam morze łez, musiałam to z siebie wyrzucić. Rozumiem, że najprawdopodobniej to cięcie jest konieczne i nie mam na to wpływu - jednak chcę sobie dać prawo do tych trudnych emocji, które się z tym wiążą. Po poprzednim porodzie przez ROK codziennie śniła mi się cesarka, koszmary z nią związane. To zostaje w głowie, mimo, że oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że są medycznie uzasadnione wskazania do tych operacji i oczywiste dla mnie jest też to, że najważniejsze jest zdrowie dziecka i mamy. No, ale tak po ludzku mi przykro. Czuję się jakby ktoś mi coś odebrał - to jest trudno zrozumieć jeśli nie było w się w podobnej sytuacji.
Obejrzalam wywiad z ortopedą na temat rozejścia i się przeraziłam - w przypadku patologicznego rozejścia spojenia po porodzie konieczna jest operacja i potem 6tyg. leżenia bez ruchu w szpitalu i przyjmowanie silnych leków przeciwbólowych [emoji33][emoji33][emoji33]
także nie chciałabym tego doświadczyć...
Zając Czerwcowy
Nieee to Twoje hormony a u niego btak wytlumaczeniaAha i pokłociłam się z mężem o to, że za głośno oddycha, a on mi zarzucił, że robię strasznie głupie miny, gdy mu coś wypominam. Jesteśmy na siebie obrazeni.
Muszę się z nim jutro pogodzić. Jesteśmy oboje nienormalni, że o takie coś potrafimy drzeć koty.
Dobranoc dziewczyny!
reklama
Zając Czerwcowy
Dziendoberek Paniom ! Ktos tu sie wyspal spalam cala noc. Cala. Bez jednej pobudki system 1:1 chyba dziala nic mnie nie bolalo nic nie dretwialo- teraz zaczyna pomalu. Ale moze to temu, ze wczorwj maz kupil asparganiniam czy jakos tak z potasem i wzielam na noc. A moze dlatego ze odkopalam rogala do spania i sie w nim ulozylam. Teraz dopiero kiedy mam wielki brzuch widze sens spania z nim
Cudowne uczucie przespac cala noc i wstac wyspana
Dzis czeka mnie podroz 100km do mamy. 100 w jedna i druga. Jade z bratem mamy- maz sie smieje czy nie boi sie wiezc tykajacej bomby
Asienka Ty nic sie nie martw juz dzis najprawdopodobniej przytulisz swoje malenstwo a nie ma nic piekniejszego
Cudowne uczucie przespac cala noc i wstac wyspana
Dzis czeka mnie podroz 100km do mamy. 100 w jedna i druga. Jade z bratem mamy- maz sie smieje czy nie boi sie wiezc tykajacej bomby
Asienka Ty nic sie nie martw juz dzis najprawdopodobniej przytulisz swoje malenstwo a nie ma nic piekniejszego