reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi dzis w nocy twardnial. Czesto. W ciagu dnia chyba tez nie wiem nie zwracalam uwagi...chyba zaczne bardziej sie temu w dzien przygladac

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Dziewczyny nie przejmujcie się tak waga! Mój mały strasznie skokowo rośnie.. Nie chciał rosnąć nie chciał na przedostatniej wizycie przybrał niecałe 200 gram w ciągu dwóch tygodni a teraz aż pół kg też w dwa tygodnie! Nie ma zależności żadnej ja raczej ciagle jej to samo ciągle mam ochotę na owoce, sałatki i lody ! :D moja dieta od początku ciąży jest monotonna dość i wiem że to co jem raczej nie ma wielkiego wpływu na przyrost w danym okresie małego. On rosnie naprawdę bardzo skokowa jak mu się podoba. Najważniejsze żeby 2500 miały te nasze dzieci a że więcej to trudno lekarze robią pomiary widzą, sprawdzają czy damy radę na pewno tak pokieruje nasze porody żeby się dobrze, szczęśliwie, szybko i spokojnie kończyły a większe dzieci to wiecej małych ciałem do kochania o!!

Byłam dzisiaj w przedszkolu na dniu mamy. Przepięknie wyszło [emoji173] mój synuś mimo stanu podgorączkowego wypadł super, intonował :)

Teraz niestety temperatura mu urosła, choć pozornie nie wygląda na chorego... mojej mamy nie ma, tesciowa w pracy więc musi jechac z nami na wizyte (tzn. z mężem zostaną w aucie) - ja sama nie pojadę bo przez to spojenie nie nadaję się za kółko :/

74703e3kkwoaumma.png

Po wizycie. Nastepna za tydzien. Wqze 72 kg przytylam 1.5 kg od poczatku maja. Ale od 19 maja kiedy sie ostatni raz wazylam- nic. To chyba dobry znak.
Pobrala mi gbs. I uwaga szyjka 2 do 2.5 cm poltwarda zamknieta. Jak na pierworodke to podobno niezle. Pani doktor wrozy mi szybki podrod- nie wiem na podstawie czego to wywnioskowala jak mnie macala ;)
Nastawiamy sie na porod naturalny oczywiscie.
Takze chyba dobrze :)
Edit: od 1.06 mam ruszac z seksem ;)
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Do góry