reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi dzis w nocy twardnial. Czesto. W ciagu dnia chyba tez nie wiem nie zwracalam uwagi...chyba zaczne bardziej sie temu w dzien przygladac

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Dziewczyny nie przejmujcie się tak waga! Mój mały strasznie skokowo rośnie.. Nie chciał rosnąć nie chciał na przedostatniej wizycie przybrał niecałe 200 gram w ciągu dwóch tygodni a teraz aż pół kg też w dwa tygodnie! Nie ma zależności żadnej ja raczej ciagle jej to samo ciągle mam ochotę na owoce, sałatki i lody ! :D moja dieta od początku ciąży jest monotonna dość i wiem że to co jem raczej nie ma wielkiego wpływu na przyrost w danym okresie małego. On rosnie naprawdę bardzo skokowa jak mu się podoba. Najważniejsze żeby 2500 miały te nasze dzieci a że więcej to trudno lekarze robią pomiary widzą, sprawdzają czy damy radę na pewno tak pokieruje nasze porody żeby się dobrze, szczęśliwie, szybko i spokojnie kończyły a większe dzieci to wiecej małych ciałem do kochania o!!

Byłam dzisiaj w przedszkolu na dniu mamy. Przepięknie wyszło [emoji173] mój synuś mimo stanu podgorączkowego wypadł super, intonował :)

Teraz niestety temperatura mu urosła, choć pozornie nie wygląda na chorego... mojej mamy nie ma, tesciowa w pracy więc musi jechac z nami na wizyte (tzn. z mężem zostaną w aucie) - ja sama nie pojadę bo przez to spojenie nie nadaję się za kółko :/

74703e3kkwoaumma.png

Po wizycie. Nastepna za tydzien. Wqze 72 kg przytylam 1.5 kg od poczatku maja. Ale od 19 maja kiedy sie ostatni raz wazylam- nic. To chyba dobry znak.
Pobrala mi gbs. I uwaga szyjka 2 do 2.5 cm poltwarda zamknieta. Jak na pierworodke to podobno niezle. Pani doktor wrozy mi szybki podrod- nie wiem na podstawie czego to wywnioskowala jak mnie macala ;)
Nastawiamy sie na porod naturalny oczywiscie.
Takze chyba dobrze :)
Edit: od 1.06 mam ruszac z seksem ;)
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Do góry