U
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
sunnyday
Fanka BB :)
A czy wiecie coś na temat odstawienia magnezu na tydzień-dwa przed terminem porodu??
W 1 ciaży (juz nie pamiętam kto mi to powiedział) odstawiłam, nie wiem czy ma to jakiś wpływ ale teraz też odstawie. No chyba że skurcze nóg będą nie do wytrzymania
Ja odstawiłam jakieś dwa tyg temu.
Właśnie właśnie miałam spytać.. Normalnie na wizycie w gabinecie u swojego prowadzącego miałaś ścigany pessar tak?Jak na 1 ciaze to jest i tak super. Za tydz bedzie juz pewnie miekka i tez troszke poleci. [emoji5] ja sie boje bo mam kolejna wizyte w srode. Na ostatniej lekarz zdjal pessar i nie chcial mnie badac. Zeby szyjki nie dotykac. Cos czuje ze tam nie za ciekawie [emoji23] jakos nie nastawial sie super bardzo ze sie zobaczymy jeszcze ale wierze ze dotrwam do srody .
Ciągle mam jego tekst wie pani jak sie skurcze zaczna to niech pani nie czeka odrazu szpital . Sugerowal ze moze pojsc mega szybko [emoji23][emoji23]
U
użytkownik 167877
Gość
Tak . Balam sie jak jasna cholera. Powiem tak boli troche w sensie doslownie 5 sekund. Nie jest to jakis bol nie do wytrzymania. Poprostu musi go zlapac i wyjac. Wiecej sie strachu najadlam niz to warte bylo .[emoji23][emoji23][emoji23]Właśnie właśnie miałam spytać.. Normalnie na wizycie w gabinecie u swojego prowadzącego miałaś ścigany pessar tak?
Wiecie co nie wiem czy tylko ja tak mam ale zauważyłam że jak ma mnie skurcz łapać w lydkach lub stopach i zaczynam czuć jak już mnie obezwladnia to na siłę stopę tak bardzo zginam do siebie wszystkie (resztki) mięśni napinam i puszcza zamiast sie rozwijać!
Ja wlasnie się zastanawiam dlaczego mi nie chcą wyciągnąć już 2 lekarzy mnie odsyła. Do szpitala na oddział mam iść i tam maja mi ściągnąć bo nie chcą tego sami zrobić..Tak . Balam sie jak jasna cholera. Powiem tak boli troche w sensie doslownie 5 sekund. Nie jest to jakis bol nie do wytrzymania. Poprostu musi go zlapac i wyjac. Wiecej sie strachu najadlam niz to warte bylo .[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
U
użytkownik 16
Gość