Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Mi dzis w nocy twardnial. Czesto. W ciagu dnia chyba tez nie wiem nie zwracalam uwagi...chyba zaczne bardziej sie temu w dzien przygladac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, ze ja przed porodem zjadlam dwa kg truskawek. Teraz moge tylko na nie popatrzecKażdy świętuje po swojemu
Czemu ?Dobrze, ze ja przed porodem zjadlam dwa kg truskawek. Teraz moge tylko na nie popatrzec
Idealnie by bylo uslyszec miekka, otwarta a nie poltwarda, zamknieta ale lepsze to niz twarda, dluga zamknieta na amen te pierwsze okreslenia uslysze za tydzienNo widzisz a jednak cos sie dzieje a tak sie balas ze nic sie u ciebie nie rusza [emoji6]