Bellax123!
Fanka BB :)
Co myślicie? Nie bolą mnie bardzo mocno ale mnie czyści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zajączku u mnie tez totalny brak skurczy ani zadnych innych symptomów.Ale ja sie z tego b.ciesze bo chce wytrzymać do cc.Naprawde sie nie oszczędzam i odpukać wszystko na razie ok.Dziecko samo zdecyduje kiedy przyjść na świat.Troszkę cierpliowościTak Was czytam i znow sie zalamuje. Wy tu ktg, skurcze, bole...a ja nic...raz zakuje, raz zaboli i finito...nigdy nie urodze...obym jutro uslyszala same dobre wiadomosci!
Ok, ponarzekam jeszcze tydzien... a pozniej ruszam z 3xs ale sprzatac bede sprzatac mam mega potrzebe. Wiję oj wiję...Zając....bo nie można za wcześnie szorować. Wszelkie wysiłki, schody i seksy od 38. Bo jest większy szok dla organizmu. Ponoć.
Ja dzis pierwszy dzień bez wspomagaczy. I mogę sie jeszcze wstrzymać z porodem bo czeka mnie najprzyjemniejsza część wywoływania (miziando [emoji7]).
Mysle zebys zobaczyla jak bedzie przez najblizsza godzine... a dzwonilas do poloznej i pytalas czy masz jechac do szpitala ? A z drugiej strony caly czas zmieniasz pozycje i ciagle masz te skurcze to moze cos bedzie wiecej sie dzialo ale zobacz jeszcze moze z kapiela? Jak sie nasila po to na 100% będziesz leciala do szpitala moim zdaniemCo myślicie? Nie bolą mnie bardzo mocno ale mnie czyści
Tak Was czytam i znow sie zalamuje. Wy tu ktg, skurcze, bole...a ja nic...raz zakuje, raz zaboli i finito...nigdy nie urodze...obym jutro uslyszala same dobre wiadomosci!
Ja tam sie nie znam ale biegunka to moze byc jeden z symptomów rozpoczynającego sie porodu.Ja bym jechala do szpitala.Co myślicie? Nie bolą mnie bardzo mocno ale mnie czyści
Jestem juz po prostu sfrustrowana ...Zajac nic sie nie martw. Ja 2/3tyg temu tez nic nie mialam. Brzuch sie spinal ale nie jakos bolesnie i czesto. My po prostu mamy termin na poczatek czerwca dlatego tez wiecej sie dzieje )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom