Arya88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Bellax123! ale dziś jest czwartek to ty i tak musisz się zgłosić do szpitala prawda? Mowie Wam ze Artur już wie ze czas się zbliża i powoli się szykuje
U nas tez w termin porodu dopiero ktg.Ja też nie mam. Mi położna powiedziała, że w terminie porodu mam się zgłosić do szpitala na ktg i ewentualne usg. Wcześniej nie...
A mi się śniłaś i miałaś już skróconą szyjkę i chyba jakies małe rozwarcie nawet, a ja jak się o tym dowiedziałam to byłam załamana bo myśle sobie "o nie, zając też narzekała na spojenie i jej coś się ruszyło, a mnie tak boli i dalej nic" [emoji85]
Też jutro wizytuję i boję się pierwszy raz chyba tak serio tej wizyty. Boję się, że to spojenie będzie wskazaniem do cięcia i boję się, że te moje bóle kompletnie nic nie wpłynęły na stan szyjki
Witamy na świecie [emoji7] Gratulacje [emoji4] Duuużo zdrówka i siły [emoji6] czekamy na relację.Dzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy
Zajączku zapraszam do mnie [emoji6] Ja sobie poleżę z Małą a Ty jak i- robot roomba śmigniesz mi chatę, potem sobie pójdziesz a ja się pochwalę mężowi jak ładnie posprzątałam [emoji1]Kurna szoruje od 3 tygodni juz nie mam co [emoji12] dzis szafy cos tsm porobie i szafka w lazience. Poprasuje...