Bellax123!
Fanka BB :)
Były były i ustępują. oł noł [emoji24][emoji24][emoji24] Duupa... jednak szpital
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Były były i ustępują. oł noł [emoji24][emoji24][emoji24] Duupa... jednak szpital
Kochana ja w 1 ciazy mialam bol plecow . I co? Bolalo mnie nawet nie co chwile ale co 2h . Wkurzalo mnie to bo w nocy nie spalam . Pojechalam do szpitala a oni szok ja rozwarcie na 6cm. Brzuch miekki i wgl . Dopiero potem tylko pęcherz przebili 2 h i maly byl . Ty masz miec cesarke wiec lepiej sie przejechac na spokojnie . [emoji5]Były były i ustępują. oł noł [emoji24][emoji24][emoji24] Duupa... jednak szpital
Gratulacje!dDzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy
Mialam tak wczoraj takie zalamanie nerwowe chyba [emoji23] dzis planuje szorowac dom moze cos pomoże i troche podgoni akcjeTak Was czytam i znow sie zalamuje. Wy tu ktg, skurcze, bole...a ja nic...raz zakuje, raz zaboli i finito...nigdy nie urodze...obym jutro uslyszala same dobre wiadomosci!
Nie jesteś sama...ja ktg ,bóli i żadnych skurczy innych nie mam...Tak Was czytam i znow sie zalamuje. Wy tu ktg, skurcze, bole...a ja nic...raz zakuje, raz zaboli i finito...nigdy nie urodze...obym jutro uslyszala same dobre wiadomosci!
Kurna szoruje od 3 tygodni juz nie mam co [emoji12] dzis szafy cos tsm porobie i szafka w lazience. Poprasuje...Mialam tak wczoraj takie zalamanie nerwowe chyba [emoji23] dzis planuje szorowac dom moze cos pomoże i troche podgoni akcje