reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Były były i ustępują. oł noł [emoji24][emoji24][emoji24] Duupa... jednak szpital

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Jeju ja to bym chciala wiedziec ze tego i tego dnia urodze albo ze chociaz cos sie zacznie dziac :/ moj maz mowi ze czuje ze jeszcze w tym tygodniu urodze a ten skubany ma dobre przeciucia na ogol wiec zobaczymy czy i tym razem mu sie udalo hihi [emoji5] [emoji5] chociaz dzis w nocy tak bolal mi brzuch ze myslalam ze umre ale poszlam siku i bylo lepiej wiec nie wiem czy to z przepelnienia bylo czy co hehe [emoji23] [emoji23] chociaż pobolewa mi do tej pory ten brzuch i plecy od czasu do czasu a skurcze sa ale nieregularne i nie bolesne wiec straszaki tylko :/

Cześć dziewczyny. Standardowo przespałam cala noc. Ale brzuch mnie bolal i nie wiem czy bolał mnie tylko jak zasypiałam i budziłam sie czy bolał caly czas...Jakos tak kiepsko zaczynają mi się noce kojarzyć pomimo tego ze jednak spie. ;p Dzis znowu mam ktg i wizytę u lekarza o 15. Moj lekarz uwaza ze w każdej chwili mogę rodzic(dlatego tez ktg co 2 dni), a mnie się jednak wydaje ze nie bardzo... Juz w sumie meczy mnie to czekanie. W sumie wiem ze termin dopiero w przyszłym tyg, ale ciagle słyszałam ze urodzę wcześniej. Eh, nie chce mi się już spać ale tez nie mam ochoty nic robić i tak sobie was czytam chyba jakaś depresja mnie dopada :p Chyba trochę popracuje choć jakaś korzyść z tego siedzenia będzie. I jeszcze ta pogoda taka do duuuuu...

Były były i ustępują. oł noł [emoji24][emoji24][emoji24] Duupa... jednak szpital

w57vyx8dubspq12k.png
Kochana ja w 1 ciazy mialam bol plecow . I co? Bolalo mnie nawet nie co chwile ale co 2h . Wkurzalo mnie to bo w nocy nie spalam . Pojechalam do szpitala a oni szok ja rozwarcie na 6cm. Brzuch miekki i wgl . Dopiero potem tylko pęcherz przebili 2 h i maly byl . Ty masz miec cesarke wiec lepiej sie przejechac na spokojnie . [emoji5]

Tak Was czytam i znow sie zalamuje. Wy tu ktg, skurcze, bole...a ja nic...raz zakuje, raz zaboli i finito...nigdy nie urodze...obym jutro uslyszala same dobre wiadomosci!

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Nie jesteś sama...ja ktg ,bóli i żadnych skurczy innych nie mam...

mnie zaboli, zakuje tylko jak coś szybko zrobie np. Dziś wbieglam na druge pietro bo moje dziecko.zapomialo do przedszkola wziąść zeszyt ... i mnie zabolało jak z auta wysiadalam cały dół brzucha. :/ taki jeden wielki skurcz....a tak to ciszaaa

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Do góry