Troche sie boje ale i chce zeby to bylo juz hehe [emoji16] mam nadzieje ze kazda z nas steknie 2 razy i po bolu bedzie [emoji2]
I tego sie trzymajmy!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troche sie boje ale i chce zeby to bylo juz hehe [emoji16] mam nadzieje ze kazda z nas steknie 2 razy i po bolu bedzie [emoji2]
No pewnie [emoji1] A my po cesarkach wstaniemy po kilku h leżenia, nic nas nie będzie boleć i bez trudu zajmiemy się naszymi różowymi bobaskami [emoji1]
Hahaha, dbają o Nas
Nie wiem co mnie czeka więc bardziej podekscytowanie [emoji1][emoji1]Bellax a Ty chyba w czw do szpitala, z tego co pamietam? Stresik jest?
Nie wiem co mnie czeka więc bardziej podekscytowanie [emoji1][emoji1]
Jakoś nie moge w to uwierzyć że dopiero co robiłam test, a już za max. tydzień będę mieć maleństwo przy sobie [emoji33]
Ładnie, ja miałam podobnie ze skurczami na KTG i rozwarciem, a po 2 dniach Dzidzie na rękach, także trzymam kciuki [emoji6]Dziewczyny ja już po ktg. Mam regularne skurcze co 8-10 min. Ale ja ich nie czułam jak lezalam. Za to teraz po badaniu zaczynam czuć. Szyjka jeszcze nie poległa podobno ma ok 1,5cm. Rozwarcie na palec. Cokolwiek to znaczy. Ale kazali mi jechać do domu mój lekarz mnie badał. W razie co mam pakować się i do szpitala. A jak nic się nie będzie działo to kolejne ktg w czw.
[emoji23]nie Ty jedna, obłędddddLink do: Crying GIF - Find & Share on GIPHY
Tak sie wlasnie czuje......
A będziesz prosiła o antybiotyk mimo aktualnego wyniku? Mam podobną sytuację, a podobno jak się już ma, to się ma, a teraz na wynikach bakteria nie jest aktywna... nie kumam tego
Przyznam się bez bicia, że zjadłam dwie nektarynki Nie mogłam się powstrzymać!!!!U mnie pojawiają sie nektarynki w sklepach.
W tym momencie ja nie mam żadnych owoców w domu
Doczytalam!
Gratuluje wizyt i ciesze sie ze Maluszki rosna i wszystko u Was ok
Ja dzisiaj bylam ostatni raz w firmie, az mi sie plakac chcialo ale juz mam caly plan co bede robila na kompie w domu
Mnie tez juz meczy to "bycie w ciazy" ciezko mi i niewygodnie. A wieczorem po calym dniu latania to juz w ogole wszystkiego sie odechciewa... ale z drugiej str mega sie boje bo zostalo mi 2,5 tyg ^^ nie moge w to uwierzyc! A te 17 dni na aplikacji mnie przeraza!
Jutro moj maz jedzie do warszawy wiec mam zakaz porodu jutro hahah! Bede lezec z zacisnietymi nogami! Bo moze byc ciezko zeby zdazyl wrocic do krakowa potem juz go nigdzie dalej nie puszczam!