reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mrowkab nie jestem pewna czy testy owulacyjne nie pokazuja wczesnej ciazy. Ja testy dostalam w spadku. I z ciekawosci co pokaze zrobilam jeden dwa dni przed okresem. Pokazal ,,owulacje". Od razu pojechalam po test ciazowy ( tydzien wczesniej robilam i byl negatywny )i byl pozytywny :) slaba druga kreska ale byla :)
Takze u mnie ciaze pokazal najpierw test owulacyjny :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Może i grosz prawdy w tym jest, ale nie chce potwierdzać tej zasady jako pewna :) Ostatnio spotkałam u nas na forum taki temat i brzuchatki zjadły biedną, starająca się o ciążę panią...
To ja skaczę po tematach dalej, a Mała skacze dalej we mnie... [emoji6]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
Może i grosz prawdy w tym jest, ale nie chce potwierdzać tej zasady jako pewna :) Ostatnio spotkałam u nas na forum taki temat i brzuchatki zjadły biedną, starająca się o ciążę panią...
To ja skaczę po tematach dalej, a Mała skacze dalej we mnie... [emoji6]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Nie, nie ja tez nie potwierdzam. Mowie tylko jak bylo, ze w dniu kiedy absolutnie nie powinien pokazac owulacji to ją pokazal :)
A zrobilam to za namową kolezanki, ktora zrobila tak samo wiec moze jakas zasadnosc jest :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Aaaa dziewczyny zwariuje juz przez te przepowiadacze [emoji33] wczoraj kolo 21 mocne okresowe około pol godziny mnie trzymaly wzielam magnez troche zelżało ale w nocy pobudka na siusiu i od nowa tylko slabiej i teraz tez juz nie spie bo m do pracy i siku i od nowa brzuch jak na okres i twardy

f2w3rjjg28c3of9g.png

Dzien dobry wszystkim . Powiem wam mam dosc. Dosc ze stres dzis ten pessar zdejmujemy . To do tego jestem kuźwa chora. Mam katar i boli mnie gardlo . Obym nie rodzila . Nie chce malego potem zarazic . W 1 ciazy tez bylam chora [emoji23][emoji23] przeszlo i za pare dni urodzilam haha moze to juz taka tradycja u mnie. Prosze dzisiaj trzymac kciuki . Wizyte mam ok 16 wiec dam potem znac [emoji5][emoji5][emoji5]

Madzien kciuki [emoji4] ja za tydzień ale w sumie to chyba bardziej odebrać wynik gbs i otrzymać pozwolenie na sex [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam ten nos zapchany a nie mam lekow mam tylko septanazal dla dzieci do nosa. Wiecie moze czy moge ?

Witam i ja :)
Madzien & ;) U Ciebie choróbsko a ja walczę z opryszczką, pierdolca można dostać wrrrrr
Ja juz mam dosc . Co sobie w glowie powiem gorzej byc nie morze byle do konca to zawsze jest albo 2 dni skurczy i juz sie rodzic szykowalam . To teraz chora. [emoji23][emoji23][emoji23] powiem wam ze pogoda okropna ale strasznie sie ciesze a niech leje przynajmniej jest chlodno i sie nie dusze. Bo jak robi się upał to jest masakra. Czuje się wtedy jak 80+

reklama
To i u mnie po spaniu... od ponad godziny z boku na bok. A balam sie, zie ciezko mi bedzie wstac o 7 na pobranie krwi i mocz. O ja durna ;) chyba rownowaga 1:1 musi byc. Jedna noc przespana, druga bezsenna...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Boże u mnie to samo. Bezsenna noc
Tłukłam się po łóżku do 2 a o 5 już oczu jak pięć złotych. Już nawet leżeć mi się nie chce. Najgorsze, że tak się poce w nocy, że muszę wstawać i zmieniać pizame. Jakby samych pobudek na siku było mało

Do góry