reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hmmm pełnia 10 czerwca mówicie, mam wtedy urodziny
emoji512.png
a termin na 12.06
Hmmm czyżbym prezent sobie sprawiła? :-)
10 czerwca mam rocznice ślubu , ale chyba przywitam kruszynkę wcześniej:)

Co wy tak mało piszecie potem już nie będzie kiedy [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam ochotę na mięcho ogromną ochotę normalnie zjadłabym ogromnego steka z ziemniakami pieczonymi i sałatka z rukoli. Od rana cały dzień marzy mi się mięso co to sie dzieje!! :o

Ja to padam po dzisiejszym dniu [emoji23] w tej chwili nawet odpoczywajac boli mnie wszystko ale po ostatnich tygodniach laby ze wzgledu na te skurcze dziś mialam chyba za bardzo intensywny dzien [emoji16]

U mnie tez dzisiaj pracowicie! Ale mieszkanko blyszczy, zakupy zrobione, obiad tez byl :) i zupe na jutro ugotowalam. Ale nie szczawiowa niestety- nie wiem gdzie kupic:( wyszla kalafiorowa. A teraz odpoczywamy i czekamy na tesciowa, bo miala juz byc a autobus 2h opoznienia mial. I to polski bus co rzadko sie zdarza. Milego wieczoru!:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mam ochotę na mięcho ogromną ochotę normalnie zjadłabym ogromnego steka z ziemniakami pieczonymi i sałatka z rukoli. Od rana cały dzień marzy mi się mięso co to sie dzieje!! :o
a ja mogłabym zjeść 20 snickersow... najgorsze jest to że mam kilka w domu i muszę się oprzeć. aaa!
Poza tym brzuch boli dzisiaj znowu, Ale na szczęście deszcz spadł i jakoś się lżej czuje. Uwielbiam upały ale zdecydowanie nie teraz. Poza tym u nas trzeci dzień odpieluchowania, coraz lepiej nam idzie;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry