reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Patrz nawet nie wiedziałam ale ja już pije tylko jedną szklankę co drugi dzień. Jakoś nie mogę przeżyć tego smaku a jak biorę przypisane żelazo to chyba będzie ok. Pospałam sobie do 6.30 z dwoma przerwami na siusiu [emoji16] dzisiaj dzień gospodarczym, Itak będzie za ciepło żeby wyjść, może do Lidla tylko skocze. Nie wiem co na obiad... Żygam już całym tym żarciem [emoji19]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez masz niechec do jedzenia ? Ja moglabym nic nie jesc... albo zyc na owocach...maz ostatnio proponowal, ze moze jakis burger, pizza a jak nie to to jakis makaron, salatka... nic a nic nie chce a pare tygodni temu dalabym sie pokroic...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Tez masz niechec do jedzenia ? Ja moglabym nic nie jesc... albo zyc na owocach...maz ostatnio proponowal, ze moze jakis burger, pizza a jak nie to to jakis makaron, salatka... nic a nic nie chce a pare tygodni temu dalabym sie pokroic...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Nie no nie narzekam na apetyt, jestem głodna co dwie godziny i właśnie to mnie chyba już dobija bo mam tak od początku. Wszystko mi się już przejadlo i wkurza mnie to całe stanie przy garach, wymyślanie... U nas w sklepie nic nie ma to już znów wyprawa po zakupy nie wspominając o kosztach przy takim przemiale [emoji23]

Majka u mnie też zawsze problem co na obiad :/ dziś mam problem z głowy bo męża niema a moje dziecko chce.ryż z jabłkiem i bita śmietana :D . Dla męża to nie obiad ,ale jak jest w pracy to idę na.łatwiznę [emoji23]

Ja od kiedy pije pojrzywe to mi.sie morfologia poprawila bez brania żelaza [emoji3]
5djylbetecfse5n6.png
Mój niestety wraca, je obiad i idzie dalej robić więc zjeść musi [emoji20]
Ja się ratuje pokrzywa dodatkowo bo opitol dostałam bo poprzednie żelazo nie zadziałało. Gdybym wiedziała że tak będzie to bym już dawno piła.

Dzień dobry z rana :)
U nas nocka przespana o dziwo bez sikania :) Mały mega ruchliwy :)

Obiad powiadacie, ja mam to szczęście,że co dostaną to zjedzą ale wymyślanie co ugotować to już inna bajka.Dzisiaj chyba jakąś rybkę zapodam z frytkami + surówka i będzie dobrze.
Miłego dnia dziewczyny ;)

Mój niestety wraca, je obiad i idzie dalej robić więc zjeść musi [emoji20]
Ja się ratuje pokrzywa dodatkowo bo opitol dostałam bo poprzednie żelazo nie zadziałało. Gdybym wiedziała że tak będzie to bym już dawno piła.

Chwala Bogu, ze moj pracuje na kuchni bo nym nie ustala w garach...
Chyba i ja kupie ta pokrzywe.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Patrz nawet nie wiedziałam ale ja już pije tylko jedną szklankę co drugi dzień. Jakoś nie mogę przeżyć tego smaku a jak biorę przypisane żelazo to chyba będzie ok. Pospałam sobie do 6.30 z dwoma przerwami na siusiu [emoji16] dzisiaj dzień gospodarczym, Itak będzie za ciepło żeby wyjść, może do Lidla tylko skocze. Nie wiem co na obiad... Żygam już całym tym żarciem [emoji19]

Jezu z obiadami to taki probem jak i u mnie..mąz ma dzis mielone a dzieciaki hmm moze chlodnik z buraczkow zrobie albo nalesniki ze serem zapiekane bo drugi dzien im miesa nie wcisne..

Mi gin mowil ze trzeba uwazac z pokrzywa dlatego wiem..tez nie wolno jej pic przy nadrzerkach i polipach

Ooo to widze, ze dzisiaj u wszystkich pracowicie sie zApowiada :) ja mam plan wykorzystac pogode i poprac co sie da. I porzadki wieksze musze zrobic bo dzisiaj wieczorem przyjezdza do nAs tesciowa na weeked- musi byc porzadeczek :D zrobie tez cos fajnego na kolacje. Ja mam podobnie jak Ty, Zajac. Nie mam za bardzo ochoty na nic. Moglabym jesc owoce i same pierdoly, to jakis jogurt, to ciAstecZko albo lody, kawalek bulki. Ale jAk pomysle o jakis konkretach to jakos tak bleeeeee... przedwczoraj zdobilam spaghetti i jak nalozylam na talerz to myslalam ze sie porzygAm, nie moglam jesc. Podobnie jak w 1 trym. Jedyne na co mam dzis ochote, to zupa szczawiowa... tylko gdzie ja szczaw znajde? :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ooo to widze, ze dzisiaj u wszystkich pracowicie sie zApowiada :) ja mam plan wykorzystac pogode i poprac co sie da. I porzadki wieksze musze zrobic bo dzisiaj wieczorem przyjezdza do nAs tesciowa na weeked- musi byc porzadeczek :D zrobie tez cos fajnego na kolacje. Ja mam podobnie jak Ty, Zajac. Nie mam za bardzo ochoty na nic. Moglabym jesc owoce i same pierdoly, to jakis jogurt, to ciAstecZko albo lody, kawalek bulki. Ale jAk pomysle o jakis konkretach to jakos tak bleeeeee... przedwczoraj zdobilam spaghetti i jak nalozylam na talerz to myslalam ze sie porzygAm, nie moglam jesc. Podobnie jak w 1 trym. Jedyne na co mam dzis ochote, to zupa szczawiowa... tylko gdzie ja szczaw znajde? :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie w ogrodzie [emoji4] mam 4 krzaczki i jest go w brud az do jesieni [emoji4][emoji4] to samo z rabarbarem..jest juz metrowy a laski ma ogromniaste [emoji4]

U mnie w ogrodzie [emoji4] mam 4 krzaczki i jest go w brud az do jesieni [emoji4][emoji4] to samo z rabarbarem..jest juz metrowy a laski ma ogromniaste [emoji4]

Aaaaa zazdro! Kocham szczaw.. uroki mieszkania w domu, bo u mnie na osiedlu to raczej nie znajde xD a nawet jakby to pewnie obsikany albo i gorzej hhaah

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może coś sie zaczyna ?![emoji3]

5djylbetecfse5n6.png
Nieeee. Przeszlo o 2 to chyba te chemiczne truskawki mnie meczyly! Znalazłam jak byłam w biedronce po 20 to oczywiście kupiłam nie mogłam się powstrzymać i na noc zjadłam pół pudełka i mialam za swoje :D a że przy okazji macica trenował to się złożyło i oo.. :D

Do góry