reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny mam dylemat. Wczoraj Wam pisałam ze po badaniu trochę plamilam ale wieczorem juz tez krwi nie było widać. A dzisiaj z rana idę do toalety a na wkladce przepraszam za określenie "podbarwiony krwią glut". To może być ten czop? Mlodamama tak wyglądało jak u ciebie vo mi zdjęcie wysłałaś.

Tak ja wlasnie dzis rano czytalam o tym. I ze podbarwiony krwia znaczy ze porod niedlugo :) znaczu szybciej niz mialby byc sam.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
1495139687-aaaaaa.png

Wiedziałyście ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Nie, ale właśnie taki nabyłam. Hmm swoją drogą jak chciałam zajść w ciążę to wtedy też polecano wiesiolka lykac więc polecialam do rossmanna kupiłam ten sam i test ciążowy bo miałam już pewne przeczucia. :p I okazało się że wiesiola brać nie muszę. :p Taki mnie sentyment wczoraj naszedl jak go kupowałam w tym samym rossmannie :) I tak się zastanawiałam czy tym razem zdążę lyknac :)

Tak ja wlasnie dzis rano czytalam o tym. I ze podbarwiony krwia znaczy ze porod niedlugo :) znaczu szybciej niz mialby byc sam.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
No to i ja o tym czytalam tylko zastanawia mnie to czy to nie przez wczorajsze badanie. Bo zawsze jak mnie badała to nigdy mnie nie bolało a wczoraj jednak trochę zabolało i pojawiła się ta krew od razu.

Nie, ale właśnie taki nabyłam. Hmm swoją drogą jak chciałam zajść w ciążę to wtedy też polecano wiesiolka lykac więc polecialam do rossmanna kupiłam ten sam i test ciążowy bo miałam już pewne przeczucia. [emoji14] I okazało się że wiesiola brać nie muszę. [emoji14] Taki mnie sentyment wczoraj naszedl jak go kupowałam w tym samym rossmannie :) I tak się zastanawiałam czy tym razem zdążę lyknac :)
Ile ten kosztuje? Chyba wejdę po niego tylko moje naczynia nie chcą się umyć same. Chyba kupię zmywarkę...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo aż tak glutowatego śluzu to nie widziałam u siebie nigdy. Moze mi szyjkę wczoraj podraznila i coś się oderwalo?

Jak szyjka zgładzona to już jej nic nie podrażniło [emoji12]
A ten glut to czop właśnie, a raczej jego kawałek bo tego jest duuuuuużo :)
Już pomału pomału - nie znasz dnia ani godziny [emoji106]

74703e3kkwoaumma.png

Ooo to widze, ze dzisiaj u wszystkich pracowicie sie zApowiada :) ja mam plan wykorzystac pogode i poprac co sie da. I porzadki wieksze musze zrobic bo dzisiaj wieczorem przyjezdza do nAs tesciowa na weeked- musi byc porzadeczek :D zrobie tez cos fajnego na kolacje. Ja mam podobnie jak Ty, Zajac. Nie mam za bardzo ochoty na nic. Moglabym jesc owoce i same pierdoly, to jakis jogurt, to ciAstecZko albo lody, kawalek bulki. Ale jAk pomysle o jakis konkretach to jakos tak bleeeeee... przedwczoraj zdobilam spaghetti i jak nalozylam na talerz to myslalam ze sie porzygAm, nie moglam jesc. Podobnie jak w 1 trym. Jedyne na co mam dzis ochote, to zupa szczawiowa... tylko gdzie ja szczaw znajde? :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też mam ochotę na szczawiowa. Już mężowi trułam , żeby mi szczawiu szukał [emoji16]

Co do obiadu to u nas dzis MC donalds :D mąż w pracy ma kotlety, które wczoraj przygotowałam . Córka w przedszkolu je obiadek. Ja dziś sobie zrobię naleśniki z serem albo dżemem. A na kolacje- mąż kończy o 18 - idziemy do MC. Ostatnie ciążowe zachcianki [emoji7].

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
No to i ja o tym czytalam tylko zastanawia mnie to czy to nie przez wczorajsze badanie. Bo zawsze jak mnie badała to nigdy mnie nie bolało a wczoraj jednak trochę zabolało i pojawiła się ta krew od razu.

Bo badanie rozwarcia boli, trochę inaczej wygląda niż to zwykłe ginekologiczne - stąd pewnie inne twoje odczucia

74703e3kkwoaumma.png

Do góry