reklama
A jak przed weselem chcialam sie razem z nim odchudzac to niby cos tam probowal ale zero zaciecia i prawie nic nie schudlismy. A jak ja nie moge to sie zawzial i cwiczy i diete trzyma! Chlopy wredne!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Gdybym ja wazyla tyle co moj... mimo plus pewnie jiz teraz nie wiem ilu 14 ? Brakuje mi jakies 30 kg do niegoGdybym ważyła tyle co mój mąż to bym się w drzwi nie mieściła on jest duuużo wyższy ode mnie +/ - 30cm
efta22
O proszę może mi też wróciła tylko z większą mocą [emoji23] a od żelaza to się miało biegunkę czy zaparcia?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od żelaza miałam biegunkę.Wszędzie gdzie czytałam na necie również pisze o biegunce i wymiotach. Oczywiście jesli mówimy o nadmiarze żelaza
Do mnie też zwykły wysłali ale doszedł.Z tym że ja dzwoniłam i mi powiedzieli że decyzja jest pozytywna (abym się nie denerwowała). Na kasę też po decyzji czekałam chyba z 2tyg.bo oni mają określone dni w które robią przelewy.I do zusu sie dodzwonilam. Podobno decyzja w mojej sprawie zapadla 10go maja (termin mieli do 27kwietnia) i wyslali mi listem ZWYKLYM odpowiedz. A Pani nie moze mi telefonicznie powiedziec czy decyzja byla pozytywna... w skrzynce nic nie ma... kasy nie ma... urodze zanim sie to wyjasni^^
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
efta22
Mój pracuje kilkadziesiąt metrów od domu,więc nie będzie problemu. Miał powiedzieć szefowi,że teraz w każdej chwili może się zwolnićMój codziennie pyta czy rodze czy może iść do pracy a od przyszłego tyg już home office w razie czego
Taaak to tak jak moj... chodzi za mna i ,,no uródź sie juz" [emoji12] alestresowac sie chyba jeszcze nie stresujemy. Znaczy ja nie, a maz moze ale tego nie okazuje
Mój już od dawna mówi do brzucha,żeby z niego już wyszedł a ja zawsze ,ze jeszcze nie jeszcze trochę czasu
Arya88
Ja i tak sama w sobie jestem gruba, ale jednak świadomość, że mąż wazy więcej (mimo dobrego wyglądu nawet) mnie pocieszała. Odkąd endo odstawił mi jeden hormon przytyłam 3kg w 4 tygodnie już [emoji33]oczywiście nie jestem święta i nie żyję o chlebie i wodzie, ale wiem, że to od odstawienia leku. Pamietam, że jak dostałam ten drugi hormon to moja przemiana materii ruszyła, waga stanęła i nawet udało mi sie zgubić pare kg trzymając dietę (co wczesniej przy jednym hormonie nie było wykonalne wręcz)
Zając Czerwcowy
No moj jakos w 5 msc jak juz mialam widoczny brzuch zaczal mowic o wychodzeniuMój pracuje kilkadziesiąt metrów od domu,więc nie będzie problemu. Miał powiedzieć szefowi,że teraz w każdej chwili może się zwolnić
Mój już od dawna mówi do brzucha,żeby z niego już wyszedł a ja zawsze ,ze jeszcze nie jeszcze trochę czasu
A najslodsze jest to jak wraca z pracy kleka przede mna i wita siw z brzuchem [emoji7]
O dojazd meza w razie alarmu sie nie martwie bo przy akcji ze spadnieciem z krzesla byl w przeciagu 10 minut od telefonu- dobrze ze mamy obwodnice mowi, ze dawno 180 nie jechal tylko prosze moja corke zeby nie rodzila sie w dzien powszedni w godzinach od 7 do 19 bo korki ale moj madry maz juz sobie opracowal ze zawsze chcial jezdzic jak w gta wiec bedzie mial okazje do lamania przepisow, jazdy po torach tramwajowych itp - ale go to cieszy [emoji23]
Do mnie też zwykły wysłali ale doszedł.Z tym że ja dzwoniłam i mi powiedzieli że decyzja jest pozytywna (abym się nie denerwowała). Na kasę też po decyzji czekałam chyba z 2tyg.bo oni mają określone dni w które robią przelewy.
Dlategp troche sie martwie, ze jak mi nie chciala Pani powiedziec jaka decyzja, to bedzie ona negatywna :/ choc nie wiem czemu mialby tak byc, ale juz mnie nic nie zaskoczy mam nadzieje ze do konca tygodnia juz sie to wszystko wyjasni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
D
Deleted member 158674
Gość
No ciekawa jestem jak to bedzie wizja jest ciekawe jak z relaizacja [emoji87]
A wlasnie jest jakas aplikacja liczaca czas skurczy ? Bo jsak juz kiedys nadejda...
Moja aplikacja nazywała się mąż [emoji6]Fajnie się facet zaangażował w dniu porodu, czułam tym samym jego duże wsparcie.
Z tego co pamietam te co 10 minut są takie, że wszystko jeszcze na spokojnie możesz ogarnąć - prysznic, golenie, śniadanie. Ale nad głowa taka myśl, że co będzie jak nagle przyspieszą i chcesz już jechać do tego szpitala...grrr tym razem obiecuje sobie tak nie spieszyć, ale obiecanki cacanki pewnie tak samo będę się denerwowała [emoji16]