D
Deleted member 158674
Gość
I do zusu sie dodzwonilam. Podobno decyzja w mojej sprawie zapadla 10go maja (termin mieli do 27kwietnia) i wyslali mi listem ZWYKLYM odpowiedz. A Pani nie moze mi telefonicznie powiedziec czy decyzja byla pozytywna... w skrzynce nic nie ma... kasy nie ma... urodze zanim sie to wyjasni^^
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Biedna, Ty się z tym ZUSem ciagle bujasz? Współczuje... ale jak Ci wypłaca zaległe miesiące na raz - istne szaleństwo [emoji6]
No moj jakos w 5 msc jak juz mialam widoczny brzuch zaczal mowic o wychodzeniu
A najslodsze jest to jak wraca z pracy kleka przede mna i wita siw z brzuchem [emoji7]
O dojazd meza w razie alarmu sie nie martwie bo przy akcji ze spadnieciem z krzesla byl w przeciagu 10 minut od telefonu- dobrze ze mamy obwodnice mowi, ze dawno 180 nie jechal tylko prosze moja corke zeby nie rodzila sie w dzien powszedni w godzinach od 7 do 19 bo korki ale moj madry maz juz sobie opracowal ze zawsze chcial jezdzic jak w gta wiec bedzie mial okazje do lamania przepisow, jazdy po torach tramwajowych itp - ale go to cieszy [emoji23]
Ja jak grałam z bratem w GTA to nie patrzyłam na ludzi i na nich najeździłam, mam nadzieje że Twój mąż nie miał tego na myśli [emoji16]