reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

My juz po wizycie; Malenstwo wazy 2140 kg, wszystkie pomiary prawidlowe [emoji5] Kornelka ma slodkie pultaski i jest przesliczna [emoji7] Termin bez zmian - koniec czerwca.

Super wiadomosci[emoji4] ja mam w czwartek wizyte. Mam nadzieje ze mi mała pomierzy i zwarzy. Zobaczymy. Chciałabym juz usłyszeć ze szyjki nie ma i ze coś się dzieje. Pomimo tego z szyjkę mam miękka i gin mi powtarza co wizyte ze szybko urodzę to jakoś przestaje w to wierzyć[emoji17]

reklama
Super wiadomosci[emoji4] ja mam w czwartek wizyte. Mam nadzieje ze mi mała pomierzy i zwarzy. Zobaczymy. Chciałabym juz usłyszeć ze szyjki nie ma i ze coś się dzieje. Pomimo tego z szyjkę mam miękka i gin mi powtarza co wizyte ze szybko urodzę to jakoś przestaje w to wierzyć[emoji17]

Skąd ja to znam... " Masz leżeć plackiem bo od porodu dzieli cie włosek"... tsa... po 36tc uprawiam normalnie seks, normalnie się ruszam, biore bardzo ciepłe kąpiele, przestałam brać już nospe... i co? cisza

w57vyx8dubspq12k.png

Skąd ja to znam... " Masz leżeć plackiem bo od porodu dzieli cie włosek"... tsa... po 36tc uprawiam normalnie seks, normalnie się ruszam, biore bardzo ciepłe kąpiele, przestałam brać już nospe... i co? cisza

w57vyx8dubspq12k.png
Straszą nas nie wiadomo po co. Moja tez mi mówi ze to tylko kwestia odstawienia leków i co?leków nie biorę juz półtorej tygodnia!!!

Dzieki [emoji5] Moja gin. podczas kazdej wizyty robi usg i dokladne pomiary. Mi szyjka troszke sie skrocila, ale jeszcze te kilka tygodni ma wytrzymac.
W czwartek bedziemy trzymac kciuki, wiec na pewno wszystko bedzie dobrze [emoji5] [emoji8]

dokładnie 18 stycznia zamówiłam sporo rzeczy z ebay , część przyszła już dawno ale kilka paczek nigdy nie otrzymałam , bez obaw bo zwrot kasy za wszystkie nieotrzymane przedmioty dostałam :D.Mąż do mnie własnie dzwonił że paczki z ebay dotarły , nie wiem nawet co w tych paczkach będzie bo zapomniałam nawet co kupowałam .Nie ma to jak darmowe zakupy na ebay 8-) trzeba tylko poczekać kilka miesięcy .

Dzieki [emoji5] Moja gin. podczas kazdej wizyty robi usg i dokladne pomiary. Mi szyjka troszke sie skrocila, ale jeszcze te kilka tygodni ma wytrzymac.
W czwartek bedziemy trzymac kciuki, wiec na pewno wszystko bedzie dobrze [emoji5] [emoji8]

Hehe ja za niektóre z was trzymam kciuki byście trzymały się jak najdłużej natomiast za mnie proszę trzymać bym się rozsypała jak najszybciej[emoji16]

dziewczyny tak mnie obsypało rozstępami ,że szczyt wszystkiego,czarna rozpacz mnie bierze,a co kilka dni to nowy ;(
na piersiach mi znikają,ale o brzuch się boje i wstydzę się jak nie wiem

U mnie tez lodowka pusta, od 2 godz wypieram sie do sklepu ^^ ale mi sie nie chce i nie mam pomyslu na obiad... podrzuccie jakis!:D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Drozdzowki u nas hahaha bo maz w pracy na druga zmiane[emoji12] poganialam dzis po ZUSach, UP, szkolach i badaniach i czuje sie jak flaczysko [emoji32]

Moj maz dzisiaj ostatni dzien na diecie "pudelkowej" i cale szczescie! Bo jak zawsze uwielbialam gotowac, tak teraz dla samej siebie to jakos nie mam weny i checi... i jem pierdoly zamiast czegos konkretnego! Chyba zrobie cos z ziemniakami... jakas zapiekanke czy cos hehe :p normalnie nie wiem na co mam ochote.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry