reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

no właśnie nie wiem[emoji23][emoji23] bo to z aliexpress. I właśnie awiza były już 2. i teraz zastanawiam się czy dwa pojedynczych paczek czy odesłali mi już dwie paczki, a może tylko do jednej i tylko jedna poleciała do chin.[emoji23][emoji23][emoji23] Teraz jestem czujna. Bo to na czym najbardziej mi zależy zamówiłam miesiąc po tych paczkach ( przyszło łącznie z 8 więc nie śmiejcie się ze mnie że nwm co powinnam dostać), także niedługo powinna przyjść

w57vyx8dubspq12k.png
Mama niech Ci przywiezie [emoji23]
Kurcze a ja sie caly czas boje zamawiac z allie...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Zając jak ty masz takie skurcze w nogach to może zrezygnować z tych szpilek co? Ja wczoraj adidasy takie cieniutkie zdięłam na chwilę bo mi coś nie wygodnie było i już nie mogłam ubrać. Reszta dnia w klapkach. Jak ogarnę jadę po wynik wymazu i już myślę w co się ubrać bo raczej nie klapki [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

W tych urzędach mają bajzel na maxa. Ja tak czekałam miesiąc na pismo z Sądu za którego wydanie musiałam zapłacić 6 zł :D poszłam do nich po miesiącu a babka mówi, że ona jeszcze go nawet nie Napisała. Powiedziałam,że bez tego pisma dziś nie wychodzę i po 15 minutach było gotowe.

A co do zus- mi płaci idealnie a terminie- tzn termin sobie sprawdzam na koncie zusu - uwielbiam je. Tam są wszytskie informacje :)

3jgxskjox8hy3b2y.png

W tych urzędach mają bajzel na maxa. Ja tak czekałam miesiąc na pismo z Sądu za którego wydanie musiałam zapłacić 6 zł :D poszłam do nich po miesiącu a babka mówi, że ona jeszcze go nawet nie Napisała. Powiedziałam,że bez tego pisma dziś nie wychodzę i po 15 minutach było gotowe.

A co do zus- mi płaci idealnie a terminie- tzn termin sobie sprawdzam na koncie zusu - uwielbiam je. Tam są wszytskie informacje :)

3jgxskjox8hy3b2y.png
jedyny urząd gdzie wszystko idzie w miarę szybko i sprawnie to urząd stanu cywilnego [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry