reklama
Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzien dobry po slonecznym i intensywnym weekendzie :* W piatek zrobilismy wielka akcje prania ciuszkow i ostatnie zakupy, w sobote prasowanie, a pozniej relaks na dzialce, a wczoraj bylismy na komunii - dluga podroz, ale dalam rade. Wrocilismy okolo 21:00 i padlam, dopiero sie obudzilam, bo maz wstawal do pracy. Leci ten czas niesamowicie szybko, jutro zaczynam 35 tydz., naprawde nie wiem kiedy to zlecialo.
Prosze o mocne trzymanie kciukow, bo dzis mam wizyte o 12:00 i wreszcie po 5 tygodniach zobacze moje Malenstwo [emoji5] Milego dnia[emoji8] Zaraz sniadanko i doczytam co u Was sie dzialo w niedziele [emoji6]
Prosze o mocne trzymanie kciukow, bo dzis mam wizyte o 12:00 i wreszcie po 5 tygodniach zobacze moje Malenstwo [emoji5] Milego dnia[emoji8] Zaraz sniadanko i doczytam co u Was sie dzialo w niedziele [emoji6]
Arya88
Tzn. z małym w sensie ze starszakiem jedziemy do szpitala, nie z powodu tych skurczy. W każdym razie w razie "w" mimo, że na dziecięcym to jednak pomocy pewnie udzielą jakbym zaczęła rodzic ale pewnie to te paskudne przepowiadacze. Trasa, stres na pewno nie pomagają w wyciszeniu. Jeszcze po drodze wszystkie apteki zamknięte jak na złość, a muszę nospe kupic
U
użytkownik 16
Gość
Domyslilam się bo ostatnio mówiłaś ze znowu będziesz musiała jechać. Żebyś przez ten stres właśnie nie urodziła! Trzymam kciuki za ciebie malucha w brzuchu i drugiego obok[emoji110]Tzn. z małym w sensie ze starszakiem jedziemy do szpitala, nie z powodu tych skurczy. W każdym razie w razie "w" mimo, że na dziecięcym to jednak pomocy pewnie udzielą jakbym zaczęła rodzic ale pewnie to te paskudne przepowiadacze. Trasa, stres na pewno nie pomagają w wyciszeniu. Jeszcze po drodze wszystkie apteki zamknięte jak na złość, a muszę nospe kupic
Anusiek1508
Trzymaj sie Kochana :* Pogadaj z Marcelkiem, niech jeszcze chwile poczeka, ze jeszcze nie dzis :* Wiem, wiem to nie takie proste... Daj znac co i jak :*
sunnyday
No my juz myśleliśmy ze nic z tego nie bedzie a dwie rodziny w jednym domu to chocby nie wiem jakby chcialy to sie nie dogadają w stu procentach i juz naprawde mialam dosc psychicznie a tu dzisiaj nam spadla ta wiadomość tak z nienacka ze chocbym na glowie miala stanac to w te dwa i pol tygodnia sie przeniesiemy [emoji16]
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze tak. Na swoim to jednak na swoim. Tym bardziej po porodzie jak chce się mieć więcej prywatności. Gratuluję przeprowadzki.
Arya88
sunnyday
A ja ostatatnio bym spała i spała mimo ze kładę sie dość wcześnie.Jakaś cisza na naszym forum coś mi się wydaje ze to cisza przed burzą...
Ja też ciągle bym spala. Choć nie powiem ciężej mi już niż wcześniej i drzemki krótsze
Malinowa123
No czesc dziewczyny ja caly czas w szpitalu i jeszcze dzien albo 2 napewno tu zostane [emoji30] mimo ogromnej dawki zastrzykow i tabletek rozkurczowych caly czas mam skurcze ktore dochodza do 50 nawet wiecej w tej skali na ktg i nie chca ryzykowac. Lekarz twierdzi ze jak by mnie wypuscili to bym w tym tygodniu wrocila ale juz do porodu [emoji16] ale czekamy do soboty aż zaczne 38 tc. Mega tu nudno, na dotatek bezwzględne leżenie wiec juz i plecy i boki bolą od tego łóżka :/
reklama