reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja wstaje i trzymam sie za spojenie..corka patrzy jak na nienormalną i stwierdzila, ze babcia lepiej chodzi niz ja jak wstanie..[emoji44][emoji33]

Hahaha ja wstake to sie podpieram i lapie za wszystko co moze mi pomoc [emoji23]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Haha dziewczyny jak kaleki się zachowujemy:)) Mąż zawsze dziwnie na mnie patrzy jak wstaje z leżącego i muszę kilka kroków zrobić. Cała sztywna i spojenie boli. A ponoć ciąża to nie choroba

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dokladnie tak jak Wy.. najgorzej wsrac rano z lozka i dokustykac do lazienki. Potem juz jak sie rozchodze jest lepiej...w ogole nie mialam czegos takiego w 1 ciazy! Brzuch twardnieje, ruchy Malego bola i to mocno. Nic a nic takiego za 1 razem. Az dziwne dla mnie...

Ciaza to nie choroba ciąża jest gorsza bo sie nie leczy objawów ;) znam ból spojenia oj znam. Tylko że u mnie nie da się go rozchodzic. Nawet przekrecajac się z boku na bok w łóżku boli jak... Czasami doprowadza mnie to do płaczu bo mam wrażenie że rozerwac mnie chce!!

Mój np uważa że ja jestem w 36tc i mam jeszcze dużo czasu a 37+0 to dla niego jeszcze 37tc tak samo jak 37+6 i tak mi w książeczkę wpisuje. Byłam u niego wczoraj 36+5 i mam wpisane 36tc

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Bo lekarze licza skonczone tygodnie. W szpitalu tez mi tak liczyli. Ale umownie jest tak, ze 37+1 to 38 tydzien. Tak na logike nawet ;). Ale donoszona ciaza, to skonczony 37 tydzien jakby nie liczyc.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No dla mnie pozwalaja rodzic ju w sobote bo mimo hamowania mam caly czas skurcze :-( z jednej strony sie ciesze ze to ju niedługo hihi a z drugiej mogaby jeszcze spokojnie powiedzieć 2 tygodnie

Aha w sensie, ze niektorzy uwazaja, ze donoszona ciaza to skonczony 38? Hmm, widocznie co lekarz to obyczaj, ale w sumie to sa tylko umowne granice i najbardziej decydujacy jest tutaj stan dziecka np jego waga. Ach, u nas na forum i tak kazde dziecko wyjdzie z brzucha wtedy kiedy bedzie tego potrzebowalo [emoji6] . Impreza urodzinowa synka ogarnieta ufff.... w sumie dobrze, ze mamy to juz za soba. Dostalam od znajomych dwie siatki ciuszkow, jutro wieczorem postaram sie je ogarnac, bo z ciuszkow takich malutkich nie mam prawie nic

U nas dzisiaj tak gorąco. Zaliczyłam z dziećmi na spacerze dwa place zabaw i myślałam, że do domu nie dojdę. Spojenie mnie zaczęło boleć, od gorąca było mi duszno i w ogóle czułam się jak wielki słoń... A do 18 czerwca jeszcze daleko. Nie wiem czemu chciałam rodzić w lato, jakieś zaćmienie mózgu miałam. Dziewczyny rodziłam na koniec stycznia i początek marca i było dobrze, a teraz to nie mam siły na nic

Super! Gratulacje dla siostry:) fajnie miec maluchu w podobnym wieku. Ja z siostra mamy 15 mcy roznicy miedzy corkami. I juz sie ladnie bawia razem;)
Gemmina gratulacje dla siostry!
Ja mam synka dwa tyg mlodszego niz cora mojej siostry [emoji2]. Niestety mieszkamy w roznych miastach, ale tak srednio raz w miesiacu przez dwa dni sie widzmy

reklama
Do góry