Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Na nie wiem ile mialo magne b6 ale tego tez bralam 3x1Teraz się obawiam czy brać aż 3 xd
Poza tym skoro lekarz tak zalecil to ja bym obaw nie miala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na nie wiem ile mialo magne b6 ale tego tez bralam 3x1Teraz się obawiam czy brać aż 3 xd
Ale super niespodzianka !Cześć, pojachalam dziś do siostry, miałam jej popilnować synka kiedy będzie sprzątać, bo przy nim się ostatnio nie da (ma 1,5 roku)
A tam było moje Baby Shower!!! [emoji2] Siostry, kuzynki, koleżanki, poza jedną wszystkie mamusie i z dziećmi [emoji4] Było wspaniale!
Zdjęć z imprezki jeszcze nie mam ale dostałam elektroniczną nianię, którą chcieliśmy kupić (ręka mojego męża), były zabawy i życzenia od wszystkich cioć dla Helenki w malutkim kuferku [emoji7]
Super niespodzianka [emoji7]Cześć, pojachalam dziś do siostry, miałam jej popilnować synka kiedy będzie sprzątać, bo przy nim się ostatnio nie da (ma 1,5 roku)
A tam było moje Baby Shower!!! [emoji2] Siostry, kuzynki, koleżanki, poza jedną wszystkie mamusie i z dziećmi [emoji4] Było wspaniale!
Zdjęć z imprezki jeszcze nie mam ale dostałam elektroniczną nianię, którą chcieliśmy kupić (ręka mojego męża), były zabawy i życzenia od wszystkich cioć dla Helenki w malutkim kuferku [emoji7]
Ale czad)) Ojj ja też bym chciała żeby ktoś takie cudo zorganizował Świetny pomysłCześć, pojachalam dziś do siostry, miałam jej popilnować synka kiedy będzie sprzątać, bo przy nim się ostatnio nie da (ma 1,5 roku)
A ja z kolei słyszałam że magnezu się nie da przedawkować bo jego nadmier jest poprostu nie przyswajany. Poza tym utrzymuje się w organizmie tylko 24h więc niedobory Trzeba uzupełniać bardzo na bieżąco