reklama
efta22
Fanka BB :)
No pewnie ,że bez problemu.To mała dawka a zapotrzebowanie na magnez to kilkaset mg ,więc śmiało jeśli Ci coś dolega. Ja biorę z 2-3 po 100mg i do tego aspargin plus zdrowa dieta a i tak mi wyszło go mało w organiźmie.Czasem mam nawet strasznie bolesne skurcze łydek.
Na jedną może podziałać mała dawka a na drugą nawet duża nie podziała bo to zależy od stopnia wchłaniania się do organizmu. Jeśli czujesz,że dotychczasowa dawka nic nie daje to spokojnie weź następną.
Na jedną może podziałać mała dawka a na drugą nawet duża nie podziała bo to zależy od stopnia wchłaniania się do organizmu. Jeśli czujesz,że dotychczasowa dawka nic nie daje to spokojnie weź następną.
Zając Czerwcowy
Ok dzieki dziewczyny to bede brala 2x3 i 1x1 zeby bylo tak 300 mg
Anulka.
Dostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
Ps. Fajnie ze Was znalazłam [emoji9]
Bellax123!
Ale super powodzenia w tych pierwszych chwilach takich naprawdę sam na sam [emoji7][emoji7][emoji7] Odzywaj się jao będziesz miała chwilęDostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
Zając Czerwcowy
Ale super ! Fajnie Wam odzywaj sie i dawaj znac co u wasDostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
Malinowa123
Zazdroszczę Ci [emoji16] spokojnych i przespanych nocek życzę [emoji2] [emoji2]Dostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
Marciotek88
Wszystkiego dobrego kochana :-*Dostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi położna poleciła magnez 3 razy dziennie a on w jednej tabletce ma 535mgOk dzieki dziewczyny to bede brala 2x3 i 1x1 zeby bylo tak 300 mg
reklama
Teraz się obawiam czy brać aż 3 xd