reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A mi moi ginekolodzy mowili że warzywami to sobie g... mogę na żelazo bo musiałabym tone zjeść . Wołowina, wołowina i jeszcze raz wołowina a burak to dodatek. A i po tej Wołowince czy buraku koniecznie coś kwaśnego- pomarańcza lub cytryna bo wtedy się wchłania ;)

w57vyx8dubspq12k.png
No nie wiem, z warzyw też się da :) ja codziennie piję sok z jarmużu z pomarańczą, bo żelazo potrzebuje wit C do wchłaniania się i piję herbatę z pokrzywy bardzo dużo - wyniki cały czas w normie i tabletki nie potrzebne [emoji4]
Więc bez mięsa też da radę, jemy je bardzo rzadko.
Ale wiadomo, że wszystko zależy od organizmu [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
No nie wiem, z warzyw też się da :) ja codziennie piję sok z jarmużu z pomarańczą, bo żelazo potrzebuje wit C do wchłaniania się i piję herbatę z pokrzywy bardzo dużo - wyniki cały czas w normie i tabletki nie potrzebne [emoji4]
Więc bez mięsa też da radę, jemy je bardzo rzadko.
Ale wiadomo, że wszystko zależy od organizmu [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Mi chodziło o uzupełnienie powstałych już braków . Wiem że bez mięsa się da. rok byłam na diecie weganskiej i wyniki miałam super. Ale przy diecie ogólnej i dużych niedoborach ich zdaniem warzywa same nie pomogą.

w57vyx8dubspq12k.png

Mi chodziło o uzupełnienie powstałych już braków . Wiem że bez mięsa się da. rok byłam na diecie weganskiej i wyniki miałam super. Ale przy diecie ogólnej i dużych niedoborach ich zdaniem warzywa same nie pomogą.

w57vyx8dubspq12k.png
A, to o uzupełnianiu dużych niedoborów to nie wiem [emoji4] skupiam się, żeby do nich nie doprowadzić

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja na szczescie nie mam zadnych niedoborow, o dziwo tfu tfu zadna infekcja pecherza w ciazy tez sie do mnie nie przypetala az dziwne...
Ale mialam noc... co godzina praktycznie pobudka bo mnie suszylo... ale wiedzialam, ze tak bedzie bo wczoraj zjedlismy sushi a ostatnio tak mam, ze po sushi mnie suszy. Wiec pilam. A jak pilam to sikalam. Pozniej znowu podudki bo mi rece dretwialy... no i o 5 M wstawal do prscy to wstalam z nim bo zasnac nie moge...
Dzis ma do mnie przyjechac dwoch kurierow :) jeden to apteka a drugi nie wiem ktory :) kolo poludnia wybiore sie do castoramy po torebki strunowe do szpitala, pozniej wpadne na kawke do pracy bo majęczaly zebym wpadla - tesknia od wtorku... ;) wracam i prasuje slodkosci w rozmiarze 62 ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Oj, moja nocka też nieprzespana.Śniły mi się chrzciny małego ;) No i jak wstałam o 5 z małżem tak pociągnęliśmy temat i wsio ustalone, tzn konkretnie gdzie je zrobimy, kogo zaprosimy itp.
Takie to można mieć rozmowy o rano :)

Malinowa melduj co u Ciebie .

Oj, moja nocka też nieprzespana.Śniły mi się chrzciny małego ;) No i jak wstałam o 5 z małżem tak pociągnęliśmy temat i wsio ustalone, tzn konkretnie gdzie je zrobimy, kogo zaprosimy itp.
Takie to można mieć rozmowy o rano :)

Malinowa melduj co u Ciebie .
A u mnie co... zastrzyki w dupsko na rozkurcz miesni, bezwzględne lezenie i co raz ktg [emoji20] skurcze sa dalej ale delikatne i bez boli takze teraz jest juz ok no ale nie zmienia to faktu ze nie wypuszcza do poniedziałku na pewno [emoji20]

A u mnie co... zastrzyki w dupsko na rozkurcz miesni, bezwzględne lezenie i co raz ktg [emoji20] skurcze sa dalej ale delikatne i bez boli takze teraz jest juz ok no ale nie zmienia to faktu ze nie wypuszcza do poniedziałku na pewno [emoji20]

Ja tak coś czuję,że rozpakujesz nam się w ten weekend :)

reklama
Do góry