reklama
Sylwkaka
Fanka BB :)
D
Deleted member 158674
Gość
He he farciara [emoji6] no dzięki [emoji38]
Dostałam ten antybiotyk bo bylo mało wód. Tak jak pisze Monya żeby nie doszło do zakażenia. Potem mialam skurczyki [emoji4] Tak koło 3 zaczęły być silniejsze. O 4.20 wzięli mnie na porodowke i o 4.40 po 3 partych urodzilam [emoji38]
Jejciu gratki! I jak szybciutko wszystko się potoczyło, super Zdrówka dla Was!
Ja z tego wszystkiego tez juz torbe spakowalam ) a niech juz lezy na wszelki wypadek wszystko poprane, poprasowane, jeszcze kilka rzecZy z apteki brakuje ale to chyba bede na biezaco kupowac bo nie bardzo wiem co mi sie przyda. TAkze jestsm zwarta i gotowa! moze psychicznie nie do konca gotowa
U mnie Mała dzisiaj tak szaleje ze az mnie boli ^^ bedzie miala charakterek, az strach!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie Mała dzisiaj tak szaleje ze az mnie boli ^^ bedzie miala charakterek, az strach!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Malinowa123
Pozdrowienia z patologii [emoji23] cos czuje ze do poniedziałku sobie poleze
U mnie w 3 tygodnie pół kg przybrał i przerazilam się że dużo ale już porownujac przestałam tak twierdzić!Też byłam w szoku bo ostatnio była trochę do tyłu z wagą, a teraz tak szybciutko przytyla [emoji4] mam nadzieję że trochę zwolni tempo
A co się znowu działo??Pozdrowienia z patologii [emoji23] cos czuje ze do poniedziałku sobie poleze
reklama
Malinowa123
To samo co wczesniej wiec postanowilam sprawdzic a moj lekarz postanowil zostawic mnie na patologii [emoji30] w miedzy czasie dostalam ochrzan ze tak pozno przyszlam [emoji23]A co się znowu działo??