Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he farciara [emoji6] no dzięki [emoji38]
Dostałam ten antybiotyk bo bylo mało wód. Tak jak pisze Monya żeby nie doszło do zakażenia. Potem mialam skurczyki [emoji4] Tak koło 3 zaczęły być silniejsze. O 4.20 wzięli mnie na porodowke i o 4.40 po 3 partych urodzilam [emoji38]
U mnie w 3 tygodnie pół kg przybrał i przerazilam się że dużo ale już porownujac przestałam tak twierdzić!Też byłam w szoku bo ostatnio była trochę do tyłu z wagą, a teraz tak szybciutko przytyla [emoji4] mam nadzieję że trochę zwolni tempo
A co się znowu działo??Pozdrowienia z patologii [emoji23] cos czuje ze do poniedziałku sobie poleze
To samo co wczesniej wiec postanowilam sprawdzic a moj lekarz postanowil zostawic mnie na patologii [emoji30] w miedzy czasie dostalam ochrzan ze tak pozno przyszlam [emoji23]A co się znowu działo??