reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
He he farciara [emoji6] no dzięki [emoji38]
Dostałam ten antybiotyk bo bylo mało wód. Tak jak pisze Monya żeby nie doszło do zakażenia. Potem mialam skurczyki [emoji4] Tak koło 3 zaczęły być silniejsze. O 4.20 wzięli mnie na porodowke i o 4.40 po 3 partych urodzilam [emoji38]
1494484743-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png

Jejciu gratki! I jak szybciutko wszystko się potoczyło, super :) Zdrówka dla Was!

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ja z tego wszystkiego tez juz torbe spakowalam ;)) a niech juz lezy na wszelki wypadek :p wszystko poprane, poprasowane, jeszcze kilka rzecZy z apteki brakuje ale to chyba bede na biezaco kupowac bo nie bardzo wiem co mi sie przyda. TAkze jestsm zwarta i gotowa! :D moze psychicznie nie do konca gotowa :p

U mnie Mała dzisiaj tak szaleje ze az mnie boli ^^ bedzie miala charakterek, az strach!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ja mam niedobory żelaza ale w szpitalu powiedzieli mi ze nie muszę brać specjalnych suplementów z żelazem bo moja hemoglobina jest bardzo dobra :)

reklama
Do góry