Malinowa123
Fanka BB :)
Ale jak by ci to torba w domu przyszykowana zeby dowozl hehe [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji33] [emoji35] [emoji35] [emoji35] brak słow...Lezy ze mna dziewczyna w 41 tc i przyszla chyba na wywolanie, a ona co raz na luzaku na papieroska... [emoji50] ja to w szoku ze nawet sie nie powstrzymuje zeby zapalic no
To jest nic . Ja jak lezalam na patologi to lezaly ze mna takie babki ze ja mowie normalnie serio patologia . Kobieta dosc ze przed 40 . Otyła . Palila w szpitalu 2 paczki dziennie. Miala mega nadcisnienie i to mialabyc jej 4 cesarka. Nie chcieli sie podjac jej cesarki nigdzie i zostala odsylana do kielc czy coś w tym stylu do specjalnych klinik. Dziecko w 35 tyg ponad kg wazylo . Myslalam ze jej te fajki w dupe wsadze. Tak ciezki przypadek a ta zero mozgu w glowie.Lezy ze mna dziewczyna w 41 tc i przyszla chyba na wywolanie, a ona co raz na luzaku na papieroska... [emoji50] ja to w szoku ze nawet sie nie powstrzymuje zeby zapalic no
Jak ja leżałam z drugą córką to przychodziła do naszej sali taka dziewczyna, którą przywieźli na porodówkę pijaną i naćpaną i zrobili jej cc, urodziła wcześniaka. Latała po łazienkach na papieroska, a pielęgniarki ją goniły do dzieciaka, bo nawet go nakarmić nie chciała. Teraz ją widuję czasami jak chodzi z tym dzieciakiem, szkoda tylko dzieciaka....Lezy ze mna dziewczyna w 41 tc i przyszla chyba na wywolanie, a ona co raz na luzaku na papieroska... [emoji50] ja to w szoku ze nawet sie nie powstrzymuje zeby zapalic no
Ja sie bałam serka fety zjesc albo pleśniowego hahaha czytalam jak glupia czy z mleka pasteryzowanego [emoji23][emoji23][emoji23]Boze co ci ludzie maja w glowach... ja przez cala ciaze lyka piwa nie zrobilam nawet... no wypulam lyczek szampana na wlasnym weselu i tyle
Ojjj nie no to ja az tak nie mam ale to co robią niektore laski to tragedia... pija, pala, nie jedzs jak powinny...Ja sie bałam serka fety zjesc albo pleśniowego hahaha czytalam jak glupia czy z mleka pasteryzowanego [emoji23][emoji23][emoji23]
No ja z kolei nawet nie próbuje miesa surowego i czasaki kotlety nie dosolone hehe [emoji16] [emoji16]Ja sie bałam serka fety zjesc albo pleśniowego hahaha czytalam jak glupia czy z mleka pasteryzowanego [emoji23][emoji23][emoji23]