reklama
cymera
Fanka BB :)
na problemy z pęcherzem ,kupowałam mrożoną żurawinę , wrzucałam do garnka potem zalewałam woda po lekkim podgotowaniu całość blenderem traktowałam .Oczywiście trzeba dodać cukru bo kwaśne jak cholera , taka papkę rozrzedzałam woda i gotowe .Naturalne i proste
To taki podobnie w pracy dżememer robiłam [emoji16]na problemy z pęcherzem ,kupowałam mrożoną żurawinę , wrzucałam do garnka potem zalewałam woda po lekkim podgotowaniu całość blenderem traktowałam .Oczywiście trzeba dodać cukru bo kwaśne jak cholera , taka papkę rozrzedzałam woda i gotowe .Naturalne i proste
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
*Vanilia*
Moderatorka
Też byłam w szoku bo ostatnio była trochę do tyłu z wagą, a teraz tak szybciutko przytyla [emoji4] mam nadzieję że trochę zwolni tempoVanilla... 1kg w 3 tyg. Wow! Zuch dziewczyna.
Ja teraz sie zastanawiam czy moja kruszynka nie okaże sie wielkoludem
Usg za tydz. Muszę jeszcze poczekać.
efta22
A ja mięsa mało jadłam ,dużo warzyw tylko wiedziałam jak łączyć i żelazo miałam na poziomie 275 ja sobie robiłam koktajle warzywno owocowe i żelaza nigdy nie miałam za małoA mi moi ginekolodzy mowili że warzywami to sobie g... mogę na żelazo bo musiałabym tone zjeść . Wołowina, wołowina i jeszcze raz wołowina a burak to dodatek. A i po tej Wołowince czy buraku koniecznie coś kwaśnego- pomarańcza lub cytryna bo wtedy się wchłania
A no co ty On nie opieprzy tylko pomożeA może olej to zamów obiad i odpocznij poczujesz się lepiej i dokończywszy świat się nie zawali partner Cię nie opieprzy za nie pomyte gary
ale obiad i tak ugotowałam ,żeby zjeść jakąś zdrową sałatkę a nie pizze
melomanka
Wielkie gratulacje! Ale sie dzieje... w ogole probuje nadrobic forum i jakos nie moge, bo 50 str do przeczytania mialam [emoji12]Dzień dobry [emoji4]Uroczyście oświadczam ze o godz 4.40 z wielkim krzykiem świat powitała Basiulka [emoji8] przypomina male cudeńko bo ma tylko 49 cm i 2530 g[emoji6] dziękuję za wsparcie [emoji9] odezwę sie później [emoji4]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
melomanka
Piekna [emoji7] super, ze tak szybko poszlo!He he farciara [emoji6] no dzięki [emoji38]
Dostałam ten antybiotyk bo bylo mało wód. Tak jak pisze Monya żeby nie doszło do zakażenia. Potem mialam skurczyki [emoji4] Tak koło 3 zaczęły być silniejsze. O 4.20 wzięli mnie na porodowke i o 4.40 po 3 partych urodzilam [emoji38]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
No nie mogę co wchodzę to jakiś cudny bobas [emoji7]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mlodamama21