Tani jak barszczWołowina pewnie tez dobra. Ale tak jak pisałam mojej przyjaciółce burak z cytryna na prawdę pomógł a brala wczesniej rozne suplementy i bylo bardzo zle. A ona cala ciaze pracowala nie mogla lezec w szpitalu i ten burak byl jej ostatnia deska ratunku ale tego soku to ona duzo wypiła i zawsze z cytryna. Poza tym burak lepszy dla kieszeni
reklama
sunnyday
Fanka BB :)
Ja Was podziwiam że jesteście w stanie oglądać takie programy czekając na własne porody to nie na moje nerwy
hahaha ja sie przygotowuje. Sprawdzam co mnie moze czekac, daje mi to poczucie pozornej kontroli hehe
sunnyday
Tani jak barszcz
tylko samozaparcie trzeba miec zeby go pic.
sunnyday
Dziewczyny nie wiem,czy kawałek czopa mi nie poleciał taki glutek ciągnący ,ale bezbarwny :O może to po dzisiejszej wizycie hmmm
Moze byc. Ale podobno i bez czopa można 3 tyg przechodzić tak nam w sr mówili
Emkaa
Ja oglądałam w pierwszej ciąży porodowkę na TLC a potem byłam taka rozczarowana [emoji23] tam wszystko pięknie, kobieta leży w lóżku nagle parte i dziecko jest. A tu nie dość , że kilka godzin się trzeba męczyć to jeszcze piłka, kucanie, chodzenie i ciągle jakaś babka wkłada swoje łapsko. Fajnie by było tak sobie przeleżeć do tych 10cm i poprzeć 2-3 razy [emoji23][emoji32]
reklama
mlodamama21
Moja mama przy nowotworze tez pila buraczanke...pomagala..potwierdzamWołowina pewnie tez dobra. Ale tak jak pisałam mojej przyjaciółce burak z cytryna na prawdę pomógł a brala wczesniej rozne suplementy i bylo bardzo zle. A ona cala ciaze pracowala nie mogla lezec w szpitalu i ten burak byl jej ostatnia deska ratunku ale tego soku to ona duzo wypiła i zawsze z cytryna. Poza tym burak lepszy dla kieszeni