Tani jak barszczWołowina pewnie tez dobra. Ale tak jak pisałam mojej przyjaciółce burak z cytryna na prawdę pomógł a brala wczesniej rozne suplementy i bylo bardzo zle. A ona cala ciaze pracowala nie mogla lezec w szpitalu i ten burak byl jej ostatnia deska ratunku ale tego soku to ona duzo wypiła i zawsze z cytryna.Poza tym burak lepszy dla kieszeni
![]()
reklama
sunnyday
Fanka BB :)
Ja Was podziwiam że jesteście w stanie oglądać takie programy czekając na własne porody to nie na moje nerwy
![]()
hahaha ja sie przygotowuje. Sprawdzam co mnie moze czekac, daje mi to poczucie pozornej kontroli
sunnyday
sunnyday
Dziewczyny nie wiem,czy kawałek czopa mi nie poleciałtaki glutek ciągnący ,ale bezbarwny :O może to po dzisiejszej wizycie hmmm
Moze byc. Ale podobno i bez czopa można 3 tyg przechodzić tak nam w sr mówili
Emkaa
Ja oglądałam w pierwszej ciąży porodowkę na TLC a potem byłam taka rozczarowana [emoji23] tam wszystko pięknie, kobieta leży w lóżku nagle parte i dziecko jest. A tu nie dość , że kilka godzin się trzeba męczyć to jeszcze piłka, kucanie, chodzenie i ciągle jakaś babka wkłada swoje łapsko. Fajnie by było tak sobie przeleżeć do tych 10cm i poprzeć 2-3 razy [emoji23][emoji32]
![3jgxskjox8hy3b2y.png](https://www.suwaczki.com/tickers/3jgxskjox8hy3b2y.png)
reklama
mlodamama21
Moja mama przy nowotworze tez pila buraczanke...pomagala..potwierdzamWołowina pewnie tez dobra. Ale tak jak pisałam mojej przyjaciółce burak z cytryna na prawdę pomógł a brala wczesniej rozne suplementy i bylo bardzo zle. A ona cala ciaze pracowala nie mogla lezec w szpitalu i ten burak byl jej ostatnia deska ratunku ale tego soku to ona duzo wypiła i zawsze z cytryna.Poza tym burak lepszy dla kieszeni
![]()
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Foar8s65g4x0rd6h4.png&hash=1360ce7017868e531e1fa51642a811de)