cymera
Fanka BB :)
@mlodamama21 oby wyniki były dobre a z pomiarami bywa rożnie , jeden zmierzy tak drugi inaczej .Trzymam kciuki za was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki*** to cholestaza? Podobno jak reka odjal po porodzie... a Ty juz widze 35 tydz wiec tuz tuzNo i dupa zostałam znowu przyjęta na oddział wątroba szaleje ,[emoji26] a tak fajnie było w domku
No niestety etapy rozwoju kupek smakowych każdy ma inny. Ale jakos juz się nauczyłam to dzielić ( cos w stylu szwedzkiego stołu i każdy nakłada i miesza tak jak lubi) . W tygodniu gotuje bardziej pod dzieci, jak mi się chce to dla siebie dorzucam cos oddzielnie pikantniejszego lub z większa ilością ziół. A w weekend najcześciej są znajomi , wiec gotujemy pod siebie , a dzieci wybierają z tego co dla nich się nada (trzeba pamietać, żeby zawsze coś takiego się tam znalazło). A czasem mamy lenia i idziemy do knajpy lub zamawiamy do domu.
PS. Śniadania robi mąż, a kolację dzieci same. Tak więc nie jest tak źle
Jak tam Kuba?Mlodamama mały pewnie tak już nie rośnie bo wód ubyło.
Bałam się tego samego co Ty i mam nadzieję że wyniki będą ok. Mocno trzymam kciuki.
Ciacho biedna Ty, cholestaza to straszne paskudztwo. Współczuję i trzymam kciuki aby sobie wątroba odpuścila.
Musi być u Was wesoło z taką gromadką
Wyobraziłam sobie Wasz obiad i to musi wyglądać bosko [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
w jakim wieku masz dziewczyny? [emoji23]Musi być synchronizacja jak przy operacji serca a potem już tylko bieżące tematy i ogłoszenia parafialne.
Ostatnio padłam przy jedzeniu jak dostałam pytanie : czy jak robię twardą kupę to przebije mi się błona dziewicza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]