Anulka.
Fanka BB :)
@mlodamama21 mam nadzieję ze ta różnica wynika ze sprzętu i innych lekarzy. Trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji110][emoji110][emoji110] Będzie dobrze [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam troszkę więcej ale też się sypie w tej ciąży jak 80letnia babcia
Cześć mamusie czytam was prawie od samego początku także chciałabym się pod koniec dołączyć do was coś o mnie . Jestem Ania i mam 22 lata to moja pierwsza ciąża wyczekuje córeczki Gabrysi a termin mam na 12 czerwca byłam już w szpitalu z powodu skurczów i mam lekkie rozwarcie także może wcześniej się coś wydeklaruje pozdrawiam was serdecznie
O jena bidulko ale co, wyniki masz złe? Chorujesz na coś?No i dupa zostałam znowu przyjęta na oddział wątroba szaleje ,[emoji26] a tak fajnie było w domku
Wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki