reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O kurcze mlodamama,powodzenia oby wyniki wyszly dobrze,jestesmy z Toba [emoji8][emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Jutro już będziesz wiedzieć co dalej z Wami? Trzymam kciuki żeby jeszcze troszkę posiedział

thgfikgneziy9g6d.png
Jak zle wyniki to jutro szpital

Ja też będę bez zapasów. Mąż umie gotować z pierwszym dzieckiem nie miałam problemu więc z dwoma sobie dam radę i obiad zrobię jeśli nie będzie wyjścia. Nie muszą być codziennie gołąbki albo pierogi. Zupa plus kotlety robią się kilka minut.
Ja melduje po wizycie...

Mlody stanal na 30 tyg z gkowa i brzuszkiem..[emoji52]
Crp mam zrobic ma cito
Proby watrobowe,
Gbs z okolic odbytu
Morfo i mocz..
Jak wyniki zle to mlodego wyjmujemy juz teraz..
Jak wyniki beda w miare to czekamy do 8 czerwca

Jutro z wynikami znow na wizyte

Ojj:( 3_mam kciuki za malucha. Oby jeszcze powiedział w brzuszku. Ty to zawsze masz te problemy :/ wspolczuje ..

3jgxskjox8hy3b2y.png

Mloda Mama* powodzenia. Na tym samym sprzecie mialas usg? Podobno w samej koncowce dzieci dostosowuja sie do nas. Moja corka przestala rosnac w trymestrze i urodzila sie z waga 2.4 kg. W 39 tyg... ale nie znalezli zadnej przyczyny. A ja drobna bylam..zdrowa i silna dziewczynka na szczescie. Bedzie dobrze***

Mloda Mama* powodzenia. Na tym samym sprzecie mialas usg? Podobno w samej koncowce dzieci dostosowuja sie do nas. Moja corka przestala rosnac w trymestrze i urodzila sie z waga 2.4 kg. W 39 tyg... ale nie znalezli zadnej przyczyny. A ja drobna bylam..zdrowa i silna dziewczynka na szczescie. Bedzie dobrze***
Na innym bo tamto usg w szpitalu..

Ale sprzet sam pokazuje na jaki tydzien wylada pomiar..

Mlodamama trzymam kciuki za dobre wyniki.
Na moim ostatnim usg było podane ze zakres błędu to +- 300g, to sporo. Może to jednak zły pomiar.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Mlodamama powodzenia, maly niech jeszcze posiedzi.

Ja po wizycie, Malutka wazy 2440 i wszystko jest ok. Rozwarcie zadne raczej sie nie robi, szyjka twarda. Za tydzien ktg. Jutro ide zaniesc gbs do laboratorium. Mi gin tez pobieral z pochwy i odbytu.
Co do badania szyjki, to mi gin zawsze bada racznie na fotelu. Czasem tez usg dopochwowo.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry