reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moze lekarz ktory robil Ci usg zle dokonal pomiaru? Miejmy nadzieje ze tak jest i wszystkie wyniki wyjda wzorowo :) i bedzie ok z malenstwem i z Tobą

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja melduje po wizycie...

Mlody stanal na 30 tyg z gkowa i brzuszkiem..[emoji52]
Crp mam zrobic ma cito
Proby watrobowe,
Gbs z okolic odbytu
Morfo i mocz..
Jak wyniki zle to mlodego wyjmujemy juz teraz..
Jak wyniki beda w miare to czekamy do 8 czerwca

Jutro z wynikami znow na wizyte

Czyli ile waży malutki ? Może naprawde na innym sprzęcie lepiej wyjdzie u mnie też stwietdzali w 28 zatrzymanie ma 25 a się okazało po powtórzenie że nie jest tak źle. Trzymam kciuki za was!!

Trzymam kciuki mlodamama żeby wyniki wyszły prawidłowe [emoji110]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Ja melduje po wizycie...

Mlody stanal na 30 tyg z gkowa i brzuszkiem..[emoji52]
Crp mam zrobic ma cito
Proby watrobowe,
Gbs z okolic odbytu
Morfo i mocz..
Jak wyniki zle to mlodego wyjmujemy juz teraz..
Jak wyniki beda w miare to czekamy do 8 czerwca

Jutro z wynikami znow na wizyte

Trzymam kciuki za wyniki!! Młody musi jeszcze troszke posiedziec !

5djylbetecfse5n6.png

Wagi nie obliczal..spr brzuszek i glowke i oba pomiary byly na 30 tydz i 2 dni..a mam 34[emoji52]

Ja już się boję co w środę mi powiedzą.. U nas brzuszek zawsze bardzo dużo do tyłu ale główka w normie była.. U mnie nigdy też nie mówi o wadze tylko ona automatycznie na koniec badania się wylicza i wtedy na opisie usg jest. A masz mieć powtarzane usg na innym sprzęcie?

reklama
Ja już się boję co w środę mi powiedzą.. U nas brzuszek zawsze bardzo dużo do tyłu ale główka w normie była.. U mnie nigdy też nie mówi o wadze tylko ona automatycznie na koniec badania się wylicza i wtedy na opisie usg jest. A masz mieć powtarzane usg na innym sprzęcie?
Nie..on bedzie u siebie spr mlodego..chyba ze trafie do szpitala.wtedy bede badana tam..

Waga nie jest az taka wazna jak wyniki..bo to crp mi rosnie [emoji52]

Do góry