reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Emkaa
Ja też będę bez zapasów. Mąż umie gotować z pierwszym dzieckiem nie miałam problemu więc z dwoma sobie dam radę i obiad zrobię jeśli nie będzie wyjścia. Nie muszą być codziennie gołąbki albo pierogi. Zupa plus kotlety robią się kilka minut.
Ojj 3_mam kciuki za malucha. Oby jeszcze powiedział w brzuszku. Ty to zawsze masz te problemy :/ wspolczuje ..
mlodamama21
Malinowa123
Wszystko bedzie dobrze! Nic sie nie martw :*
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Konwalia6
Mloda Mama* powodzenia. Na tym samym sprzecie mialas usg? Podobno w samej koncowce dzieci dostosowuja sie do nas. Moja corka przestala rosnac w trymestrze i urodzila sie z waga 2.4 kg. W 39 tyg... ale nie znalezli zadnej przyczyny. A ja drobna bylam..zdrowa i silna dziewczynka na szczescie. Bedzie dobrze***
mlodamama21
Na innym bo tamto usg w szpitalu..Mloda Mama* powodzenia. Na tym samym sprzecie mialas usg? Podobno w samej koncowce dzieci dostosowuja sie do nas. Moja corka przestala rosnac w trymestrze i urodzila sie z waga 2.4 kg. W 39 tyg... ale nie znalezli zadnej przyczyny. A ja drobna bylam..zdrowa i silna dziewczynka na szczescie. Bedzie dobrze***
Ale sprzet sam pokazuje na jaki tydzien wylada pomiar..
Aleksandrax
Mlodamama trzymam kciuki za dobre wyniki.
Na moim ostatnim usg było podane ze zakres błędu to +- 300g, to sporo. Może to jednak zły pomiar.
Na moim ostatnim usg było podane ze zakres błędu to +- 300g, to sporo. Może to jednak zły pomiar.
U
użytkownik 168678
Gość
Mlodamama21 trzymam kciuki za Ciebie i maluszka Oby wszystko było dobrze
reklama
melomanka
Mlodamama powodzenia, maly niech jeszcze posiedzi.
Ja po wizycie, Malutka wazy 2440 i wszystko jest ok. Rozwarcie zadne raczej sie nie robi, szyjka twarda. Za tydzien ktg. Jutro ide zaniesc gbs do laboratorium. Mi gin tez pobieral z pochwy i odbytu.
Co do badania szyjki, to mi gin zawsze bada racznie na fotelu. Czasem tez usg dopochwowo.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po wizycie, Malutka wazy 2440 i wszystko jest ok. Rozwarcie zadne raczej sie nie robi, szyjka twarda. Za tydzien ktg. Jutro ide zaniesc gbs do laboratorium. Mi gin tez pobieral z pochwy i odbytu.
Co do badania szyjki, to mi gin zawsze bada racznie na fotelu. Czasem tez usg dopochwowo.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom