reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emka urodziłam starsza ostatniego dnia 39 tygodnia, więc mam nadzieję że teraz też jeszcze troszkę ponoszę [emoji3]

Asia a wiesz ze to prawda z tymi skurczami. Przy pierwszym porodzie pojechalam że skurczami dość bolesnymi, a pod drzwiami szpitala jak ręką odjąć [emoji23] nic nie bolało

thgfikgneziy9g6d.png
Ja rodząc pierwszą Córkę miałam to samo. W domu regularne skurczeba gdy dojechałam do szpitala wszystko ustało. Zanim mnie zbadali to myśleli, ze pewnie wystraszyłam sie przepowiadaczami.. Ale nie.. Urodziłam jakies 4 godziny pozniej[emoji3]
Ostatnio gdzieś wyczytałam, ze podczas porodu wystepuje jakby zagiecie czasu[emoji3] Poród trwa dajmy na to 10 godzin a nam się wydaje, ze to kilka minut.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Ja mam dokładnie tak samo Zajączku :D Ja mam dwa terminy z OM wychodzi 21 czerwiec a z Usg prenatalnego pierwszego 18 czerwiec, więc to tylko 3 dni.

Jejku ale mam dziś słaby dzień :( Lewie dałam radę wrócić z zakupów, myślałam,że gdzieś zemdleję po drodze.Masakra chyba tak pogoda na mnie działa. Leje, leje, leje....
Mam to samo. Tylko lodzik pomógł [emoji6]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co wlasnie uslyszalam od pielegniarki na pobraniu krwi ? Usiadlam sobie jak zawsze noga na noge. A ta - niemila bardzo - prosze tak nie siadac ! Na szkole rodzenia Pani nie chodzi ?
A ja oczy... no chodze.
To co nie mowili zeby tak nie siadac ???
No nie mowili.
Dziecko Pani niedotlenia. Dziecku Pani szkodzi !
Eeee.... jutro ide, zapytam az .

w57v9jcgnqknki9s.png
Pierwsze słyszę, ale choćbym nawet chciała to juz tak nie siedze.jest mi nie wygodnie.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Ja rodząc pierwszą Córkę miałam to samo. W domu regularne skurczeba gdy dojechałam do szpitala wszystko ustało. Zanim mnie zbadali to myśleli, ze pewnie wystraszyłam sie przepowiadaczami.. Ale nie.. Urodziłam jakies 4 godziny pozniej[emoji3]
Ostatnio gdzieś wyczytałam, ze podczas porodu wystepuje jakby zagiecie czasu[emoji3] Poród trwa dajmy na to 10 godzin a nam się wydaje, ze to kilka minut.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Ja nie doswiadczyłam żadnego zagięcia czasu, a szkoda [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Przy nieefektywnych skurczach jak było u mnie niestety nie miałam wrażenia, że to kilka minut [emoji23]

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Do góry