reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emka urodziłam starsza ostatniego dnia 39 tygodnia, więc mam nadzieję że teraz też jeszcze troszkę ponoszę [emoji3]

Asia a wiesz ze to prawda z tymi skurczami. Przy pierwszym porodzie pojechalam że skurczami dość bolesnymi, a pod drzwiami szpitala jak ręką odjąć [emoji23] nic nie bolało

thgfikgneziy9g6d.png
Ja rodząc pierwszą Córkę miałam to samo. W domu regularne skurczeba gdy dojechałam do szpitala wszystko ustało. Zanim mnie zbadali to myśleli, ze pewnie wystraszyłam sie przepowiadaczami.. Ale nie.. Urodziłam jakies 4 godziny pozniej[emoji3]
Ostatnio gdzieś wyczytałam, ze podczas porodu wystepuje jakby zagiecie czasu[emoji3] Poród trwa dajmy na to 10 godzin a nam się wydaje, ze to kilka minut.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Ja mam dokładnie tak samo Zajączku :D Ja mam dwa terminy z OM wychodzi 21 czerwiec a z Usg prenatalnego pierwszego 18 czerwiec, więc to tylko 3 dni.

Jejku ale mam dziś słaby dzień :( Lewie dałam radę wrócić z zakupów, myślałam,że gdzieś zemdleję po drodze.Masakra chyba tak pogoda na mnie działa. Leje, leje, leje....
Mam to samo. Tylko lodzik pomógł [emoji6]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co wlasnie uslyszalam od pielegniarki na pobraniu krwi ? Usiadlam sobie jak zawsze noga na noge. A ta - niemila bardzo - prosze tak nie siadac ! Na szkole rodzenia Pani nie chodzi ?
A ja oczy... no chodze.
To co nie mowili zeby tak nie siadac ???
No nie mowili.
Dziecko Pani niedotlenia. Dziecku Pani szkodzi !
Eeee.... jutro ide, zapytam az .

w57v9jcgnqknki9s.png
Pierwsze słyszę, ale choćbym nawet chciała to juz tak nie siedze.jest mi nie wygodnie.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Ja rodząc pierwszą Córkę miałam to samo. W domu regularne skurczeba gdy dojechałam do szpitala wszystko ustało. Zanim mnie zbadali to myśleli, ze pewnie wystraszyłam sie przepowiadaczami.. Ale nie.. Urodziłam jakies 4 godziny pozniej[emoji3]
Ostatnio gdzieś wyczytałam, ze podczas porodu wystepuje jakby zagiecie czasu[emoji3] Poród trwa dajmy na to 10 godzin a nam się wydaje, ze to kilka minut.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Ja nie doswiadczyłam żadnego zagięcia czasu, a szkoda [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Przy nieefektywnych skurczach jak było u mnie niestety nie miałam wrażenia, że to kilka minut [emoji23]

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Do góry