reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
U mnie 1830 w 32tyg. :)

U mnie dokladnie tak samo;)
Ja jednak troche sie martwie, bo moja coreczka urodzona w 2013 tez caly czas ladnie rosla i potem nagle stanela. Urodzila sie z waga 2,4 kg w 39 tyg wiec kruszynka. Usg niby pokazywalo 2.7 kg wiec w granicy bledu. Zastanawiam sie jaki teraz bedzie Maluch...

Ile wasze maluszki ważyły w 32 tygodniu ciąży? Ja właśnie zaczynam 33 i waży 1900 gram więc wydaje mi się że dużo jak na ten tydzień ciąży

Nie dużo, mi w 32 wyszło 1900 i maluch plasował się na 50centylu

74703e3kkwoaumma.png

U mnie w 32 tc 1870 g i lekarz powiedział, że to średnia krajowa ;) ani dużo ani mało, taki średniaczek.

reklama
Ja znam dokladne trzy dni ;) kiedy moglo to sie stac ;)

w57v9jcgnqknki9s.png
Ja mam dokładnie tak samo Zajączku :D Ja mam dwa terminy z OM wychodzi 21 czerwiec a z Usg prenatalnego pierwszego 18 czerwiec, więc to tylko 3 dni.

Jejku ale mam dziś słaby dzień :( Lewie dałam radę wrócić z zakupów, myślałam,że gdzieś zemdleję po drodze.Masakra chyba tak pogoda na mnie działa. Leje, leje, leje....

Do góry