reklama
Matka:)
Fanka BB :)
Ja też nic nie wiem o grupie Facebookowej...Właśnie nie jestem na grupie facebookowej
mlodamama21
Ja sie skupie moze na tym seksie i ewentulanie ananasie[emoji1]takie porady znalazłam na przyśpieszenie porodu lub łagodzenie jego przebiegu
- trzeba jeść ananasa w dużych ilościach ( ma jakiś enzym który zmiękcza szyjkę )
-jeść ostre jedzenie ( kapsaicyna uwalnia endorfiny które łagodzą ból i poprawiają nastrój)
-jeść lukrecje czarna najlepsza ( stymuluje produkcje prostaglandyny a ta wywołuję skurcze )
-pić herbatkę z kminku
-pić herbatkę z liści malin
-olej z wiesiołka ( albo doustnie , albo od 38 tyg dopochwowo )
- ćwiczenia spacery , chodzenie po schodach , podskoki na piłce
-sex a konkretnie sperma która zmiękcza szyjkę
- stymulacja sutków lub w zależności od tego czy ktoś lubi i czy sutki nie są zbyt wrażliwe
- sprzątanie domu
Ale zobacz jaka jesteś silna Kobieta! Tyle juz miałaś kryzysowych sytuacji... A tu jeszcze w dwupaczku... Jeszcze troszke dasz radę![emoji110]
Bellax123!
my też postanowiliśmy że w dzień w którym skończę 36t i jeszcze sie nie rozpakuje to wreszcie spróbujemy. Z was wszystkich to ja jestem najbardziej wyposzczona bo w ciąży udało nam się tylko raz w 13tc, a później już był zakaz... I jak sobie jeszcze pomyślę o okresie połogu to chce mi się plakać.Ja sie skupie moze na tym seksie i ewentulanie ananasie[emoji1]
Jak na moje oko wygląda chyba ok. I jaka masz ładną hemoglobine.. Daj troche[emoji23]
Bellax123!
chyba w trójpaczkuAle zobacz jaka jesteś silna Kobieta! Tyle juz miałaś kryzysowych sytuacji... A tu jeszcze w dwupaczku... Jeszcze troszke dasz radę![emoji110]
reklama