reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja nadrabiam forum zazwyczaj wieczorem jak się już nie uczę :p
Chociaż wczoraj leń dał o sobie znać i przeleżałam praktycznie cały dzień :p

reklama
Czesc dziewczyny :)

Ta pogoda dziala dolujaco na mnie, u nas leje, leje i jeszcze leje [emoji53]

Od 2 dni mam czuje sie kupka nieszczescia, oddychanie to wysilek fizyczny, a brzuch bolesnie boli :(

Właśnie nie jestem na grupie facebookowej :(
Ja też nic nie wiem o grupie Facebookowej...

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

takie porady znalazłam na przyśpieszenie porodu lub łagodzenie jego przebiegu :)
- trzeba jeść ananasa w dużych ilościach ( ma jakiś enzym który zmiękcza szyjkę )
-jeść ostre jedzenie ( kapsaicyna uwalnia endorfiny które łagodzą ból i poprawiają nastrój)
-jeść lukrecje czarna najlepsza ( stymuluje produkcje prostaglandyny a ta wywołuję skurcze )
-pić herbatkę z kminku
-pić herbatkę z liści malin
-olej z wiesiołka ( albo doustnie , albo od 38 tyg dopochwowo )
- ćwiczenia spacery , chodzenie po schodach , podskoki na piłce
-sex :Da konkretnie sperma która zmiękcza szyjkę
- stymulacja sutków :D lub :mad: w zależności od tego czy ktoś lubi i czy sutki nie są zbyt wrażliwe
- sprzątanie domu :(
Ja sie skupie moze na tym seksie i ewentulanie ananasie[emoji1]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Czesc dziewczyny :)

Ta pogoda dziala dolujaco na mnie, u nas leje, leje i jeszcze leje [emoji53]

Od 2 dni mam czuje sie kupka nieszczescia, oddychanie to wysilek fizyczny, a brzuch bolesnie boli :(

Ale zobacz jaka jesteś silna Kobieta! Tyle juz miałaś kryzysowych sytuacji... A tu jeszcze w dwupaczku... Jeszcze troszke dasz radę![emoji110]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Ja sie skupie moze na tym seksie i ewentulanie ananasie[emoji1]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
my też postanowiliśmy że w dzień w którym skończę 36t i jeszcze sie nie rozpakuje to wreszcie spróbujemy. Z was wszystkich to ja jestem najbardziej wyposzczona bo w ciąży udało nam się tylko raz w 13tc, a później już był zakaz... I jak sobie jeszcze pomyślę o okresie połogu to chce mi się plakać.

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry