reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Patrze sobie na kartę ciąży a tam HBs z końca listopada. Robione było wtedy kiedy HIV i inne takie. Myślę,że gdyby szpital miał mi nie przyjąć tego badania to nie pisałby daty. Poza tym ufam temu lekarzowi,więc ok. Najwyżej popytam o to na wizycie.

A ja dzis produkuje pierozki na stan poporodowy[emoji6]
1493199723-aaaaaa.jpeg

Super pomysl. Tez chetniw bym jakies zapasy porobila, tylko niebardzo mam pomysl[emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie pamiętam dokładnie, ale gbs chyba po 36 tygodniu? Czy nawet 38

74703e3kkwoaumma.png
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi [emoji6] wnioskuję z nich ze dobrze zrobilam robiąc hbs prywatnie, bo u mnie juz sie zaczął 36 tydzień [emoji1][emoji44] a ten gbs to z wymazu? Tak? To pewnie zrobi mi w piątek ( jak mu przypomnę [emoji12]) bo wtedy mam wizytę [emoji4]
A ja dzis produkuje pierozki na stan poporodowy[emoji6]
1493199723-aaaaaa.jpeg

Kurcze tez o tym myślałam ale niestety na mysleniu sie skończyło [emoji1] u mnie brak weny [emoji20] jakbyś zrobiła za duzo to przytule nadwyżkę [emoji4] aha tylko juz zamrożone poproszę [emoji39]

16udskjopmtfyunf.png

GBS to właśnie ten wymaz. Ja będę mieć robiony u mojego gina w gabinecie. Przypomnij swojemu lekarzowi w takim razie,jeśli nic nie wspominał

Pogoda paskudna. A ja mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia na mieście. O której wizytujesz? Ja dopiero o 20 :(

Ja już po wizycie. byłam po 9. Wszystko dobrze ze mną i małą. Mała waży 1860g, jak będzie tak dalej rosła, to te 3,5 kg spokojnie osiągnie. U mnie szyjka długa i zamknięta, ponad 4 cm. Mam zielone światło na jazdę na rowerze, tylko oczywiście w ramach rekreacji, a nie nadmiernego wysiłku. Jak tylko zrobi się ciepło szykuję rower :-D

Ja dzis o 17'30 mam wizytę.. ależ jestem ciekawa ile moje myszka waży [emoji4][emoji4][emoji4]

Kornelka zakochana w siostrzyczce. ...oby tak jej zostało [emoji23] i dzis jak wyszłam z przedszkola to wpadlam w taka ,,zadume,, cudowne jest to jak moja córka rozmawia z siostrą w brzuchu ,jak żegna sie ze mna i Rozalka przed wejsciem do sali w przedszolu ,jak wita sie w ten sam sposób...cudownie tak patrzeć jak ta moja ,,dorosła,, córka cieszy sie że bedzie miala rodzenstwo. W takich chwilach cieszymy.sie że podielismy decyzję o drugim dziecku [emoji4][emoji4][emoji4] alboo Kornelki mina i błysk szczescia i takiego szoku w oku jak Rozalka wierci sie a Ona ja czuje i widzi te ruchy.....matulu jakie to cudowne uczucie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji4][emoji4]

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące[emoji110]
Mialam iść na miasto załatwić kilka rzeczy, ale chyba przełoże to na jutro- może bedzie lepsza pogoda bo teraz za oknem leje i leje i nie zapowiada sie by mialo przestać. Obiadek mam z wczoraj więc chyba wezme sie wkoncu za prasowanie bo juz druga suszarka wyschla i nie bardzo mam to gdzie klasc. A tak to moze ogarne wloncu komode dla Syna. [emoji4]
Wczoraj brzuch tak mi twardnial, ze juz zastanawiałam sie czy nie wszczynać jakiegoś alarmu ale po duzej dawce magnezu i nospie przeszło.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry