reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja HIV i HCV i takie tam miałam robione na samym początku(mnóstwo tego było), GBS będzie w 37 tygodniu na wizycie.
A z innych badań to już tylko morfologia i mocz.

A ja dzis produkuje pierozki na stan poporodowy[emoji6]
1493199723-aaaaaa.jpeg

Co do gbs mozna robic wymaz jiz po 30 tyg...ja juz mam pobrany..w piatek bede miala wyniki

Mi pobierał lekarz w 33. i czekamy na wyniki
.
A mi wczoraj stuknęło 31 na karku i jakoś to nic nie zmienia w moim magicznym, pokręconym życiu [emoji16] No co najwyżej zadziała się fakt, że wpakowałam pierwsze rzeczy do szpitalnej torby :p

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

A ja właśnie wróciłam z badań. Okazalo się ze ten moj roztrzepany gin nie dal mi skierowania na hbs [emoji21] na szczęście koszt żaden wiec zrobilam prywatnie, ale z tego wszystkiego zapomniałam o gbs[emoji34] Pytanko do mądrych mam kiedy najpóźniej robi sie gbsa i czy jest konieczny czy wystarczy hbs? Bo juz się zakrecilam [emoji12]

16udskjopmtfyunf.png
Gna to chyba pomiędzy 35 a 36. Ja gna miałam na początku.

Gna to chyba pomiędzy 35 a 36. Ja gna miałam na początku.
Tzn gbs pomiędzy 35-36. Ja np mam wizytę kwalifikujaca do szpitala w 36 i tam już trzeba mieć ze sobą tego gbsa :p A hbs na początku i w sumie ok bo okazało się że jest dodatni. I trochę szok to dla mnie był. Ale już zdążyłam to ogarnąć w głowie. Teraz byłoby mi gorzej.

reklama
Mi pobierał lekarz w 33. i czekamy na wyniki
.
A mi wczoraj stuknęło 31 na karku i jakoś to nic nie zmienia w moim magicznym, pokręconym życiu [emoji16] No co najwyżej zadziała się fakt, że wpakowałam pierwsze rzeczy do szpitalnej torby [emoji14]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Spóźnione sto lat !!!

Heda - kup może używane? Ja za swój dałam 190 zł i działa bez zarzutu ( wiem bo sprawdzałam na sobie tzn. wstrzymałam oddech i alarm się włączył;) ) tylko przed zakupem poprosiłam pana o wysłanie mi na maila wideo na którym włącza monitor i robi test baterii

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry