Heda
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na liście obowiązkowych do szpitala mam:A ja właśnie wróciłam z badań. Okazalo się ze ten moj roztrzepany gin nie dal mi skierowania na hbs [emoji21] na szczęście koszt żaden wiec zrobilam prywatnie, ale z tego wszystkiego zapomniałam o gbs[emoji34] Pytanko do mądrych mam kiedy najpóźniej robi sie gbsa i czy jest konieczny czy wystarczy hbs? Bo juz się zakrecilam [emoji12]
A ja po szpitalu w dresach biegam... Tylko na noc koszulka lub piżama, dużo mi tak lepiej niż w piżamach i szlafrokach.Ja np w szpitalu nie mialam majtow jak wietrzylam krocze [emoji39] bo ponoc dobrze jest to robic
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm no tak tylko hiv mi zabrał, gbsa nie mam [emoji17] czylu trzeba robić [emoji4] dzięki [emoji8]Ja na liście obowiązkowych do szpitala mam:
Grupa krwi i rh z przeciwcialami
Morfologia j badania moczu ostatnie
HBS Ag
HCV
HIV
WR
GBS
Wszystkie usg i jakieś konsultacje z innymi specjalistami w trakcie ciąży
Ja kupowałam od koleżanki Angel Care wyszło 200zl używała przy 2 dzieci sprawdzała przed oddaniem i działa bez zarzutu może sprawdź OLX albo eBay albo jakieś lokalne Norweskie strony to mąż Ci podesle
He he, ale dla nich to chyba normalne powinno byc? Przeciez nie Ty jedna...[emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja właśnie wróciłam z badań. Okazalo się ze ten moj roztrzepany gin nie dal mi skierowania na hbs [emoji21] na szczęście koszt żaden wiec zrobilam prywatnie, ale z tego wszystkiego zapomniałam o gbs[emoji34] Pytanko do mądrych mam kiedy najpóźniej robi sie gbsa i czy jest konieczny czy wystarczy hbs? Bo juz się zakrecilam [emoji12]
Ja HIV miałam zaraz na początku już. A resztę mam za 2 tygJa na razie mam skierowanie na HIV a reszta w czerwcu
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom