reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Obejrzyj i powiedz nam co mówili ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Koniecznie proszę o recenzje, bo muszę takie kupić... Ale cena zabujcza

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

reklama
A ja właśnie wróciłam z badań. Okazalo się ze ten moj roztrzepany gin nie dal mi skierowania na hbs [emoji21] na szczęście koszt żaden wiec zrobilam prywatnie, ale z tego wszystkiego zapomniałam o gbs[emoji34] Pytanko do mądrych mam kiedy najpóźniej robi sie gbsa i czy jest konieczny czy wystarczy hbs? Bo juz się zakrecilam [emoji12]

16udskjopmtfyunf.png
Ja na liście obowiązkowych do szpitala mam:
Grupa krwi i rh z przeciwcialami
Morfologia j badania moczu ostatnie
HBS Ag
HCV
HIV
WR
GBS
Wszystkie usg i jakieś konsultacje z innymi specjalistami w trakcie ciąży ;)

Ja na liście obowiązkowych do szpitala mam:
Grupa krwi i rh z przeciwcialami
Morfologia j badania moczu ostatnie
HBS Ag
HCV
HIV
WR
GBS
Wszystkie usg i jakieś konsultacje z innymi specjalistami w trakcie ciąży ;)
Hmmm no tak tylko hiv mi zabrał, gbsa nie mam [emoji17] czylu trzeba robić [emoji4] dzięki [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Koniecznie proszę o recenzje, bo muszę takie kupić... Ale cena zabujcza

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Ja kupowałam od koleżanki Angel Care wyszło 200zl używała przy 2 dzieci sprawdzała przed oddaniem i działa bez zarzutu może sprawdź OLX albo eBay albo jakieś lokalne Norweskie strony to mąż Ci podesle

f2w3qqmz0qjoloi2.png

A ja właśnie wróciłam z badań. Okazalo się ze ten moj roztrzepany gin nie dal mi skierowania na hbs [emoji21] na szczęście koszt żaden wiec zrobilam prywatnie, ale z tego wszystkiego zapomniałam o gbs[emoji34] Pytanko do mądrych mam kiedy najpóźniej robi sie gbsa i czy jest konieczny czy wystarczy hbs? Bo juz się zakrecilam [emoji12]

16udskjopmtfyunf.png

Nie pamiętam dokładnie, ale gbs chyba po 36 tygodniu? Czy nawet 38

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Do góry