reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć, ale naprodukowałyście! Tylko jeden dzień mnie nie było :)

Muszę się pochwalić - wygrałam w konkursie BB Brzuszki!!!! Dostanę bon zniżkowy do Happy Mum na sukienkę :D A nie sądziłam, że coś się uda, bo nie przesyłałam nikomu linka do głosowania ;) Jupi!
Gratulacje [emoji3] noo też wygrałam bon na 100 zł na ubrania do sklepu cool mama. Weszłam na stronę zobaczyć co ciekawego, a tam ubrania się zaczynają od 130 zł [emoji23] wygrałam nagrodę, i sobie jeszcze muszę do niej dopłacić...zezowate szczęście [emoji19]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Mi jak narazie czas bedzo szybko leci . Aż czasami.nie wieżę że tak szybko ciąża mi mija, dopiero co test robilam a tu juz zaraz trzeba bedzie rodzic :D , praca swoje zrobila ,że ten czas szybciej leci....tylko co będzie teraz jak w domu bede siedziała [emoji33] zanudze się [emoji23]

5djylbetecfse5n6.png

Mi jak narazie czas bedzo szybko leci . Aż czasami.nie wieżę że tak szybko ciąża mi mija, dopiero co test robilam a tu juz zaraz trzeba bedzie rodzic :D , praca swoje zrobila ,że ten czas szybciej leci....tylko co będzie teraz jak w domu bede siedziała [emoji33] zanudze się [emoji23]

5djylbetecfse5n6.png
Mi właśnie też dzięki pracy szybko leci a co to będzie w domu...

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe u mnie jesli chodzi o pierogi nie ma nigdy nadwyzek..wszystko wciagna [emoji23] teraz tyle problem ze musze szukac maki orkiszowej tortowej by mogla starsza corka wcinac a to czasem naprawde trudno dostac...w wieksci jak juz jest to chlebowa..

Przerobilam 1.5kg maki..ruskie juz w woreczkach a ze serkiem i skorka pomaranczy dzis na obiadek [emoji4]

Mysle, ze jeszcze jedna ture zrobie jak zdaze i to za pare dni jak zapomne ile sie dzis orobilam przy tym sama [emoji23]

Podziwiam! Obrotna Pani domu :p

U mnie też deszczowo ale w zasadzie mi to rybka. Noc mialam kiepska bo brzuch mi się stawiał i co chwila się budzilam. Nie mam ochoty nigdzie iść, nie mam ochoty nic jeść bo jakoś mi niedobrze. Generalnie dzisiaj leżę i wegetuje.

O to to. Czuje sie bardzo podobnie ale musze sie zmobilizować i poprasowac.
A jeść tez mi sie nie chce. Wogole to od pewnego czasu nie ma chyba takiej rzeczy, która bym zjadla z wielkim apetytem. Wszystko jest jakies takie mdłe...
Dobra. Łapie sie za żelazko. Za chwile utone w rzeczach do prasowania a przecież nie tylko Dzidzius ma ubranka. [emoji10]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Gratuluję dobrych informacji :-)

An, mój wcześniak z niską masa urodzeniowa, ani razu się nie włączył. Kuzynka dziecko donosila i bezdech miało 4 razy, pierwszy raz dobrze ze zauważyli i kupili monitor.

Dlatego to jak z innymi urządzeniami,każda sama musi zdecydować,czy kupować :)

reklama
Do góry