Wszystkiego najlepszego 100 lat!! I żeby badania wyszły dobrze a Ty spokojnie do domku wróciła )Mam dzisiaj zajebiste urodziny .
O 14 posiew ginekologiczny a o 15 ktg w szpitalu. Jak mnie zostawia to juz wgl [emoji23][emoji23][emoji23] dosc ze mam pessar to mi jeszcze tam wziernik bedzie ładować. Super.
reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego i powodzenia na badaniachMam dzisiaj zajebiste urodziny .
O 14 posiew ginekologiczny a o 15 ktg w szpitalu. Jak mnie zostawia to juz wgl [emoji23][emoji23][emoji23] dosc ze mam pessar to mi jeszcze tam wziernik bedzie ładować. Super.
melomanka
Chyba podobnie. Z jednej strony wiem jaki to bol, wiec bardziej, a z drugiej mam nadzieje, ze za drugim razem szybciej pojdzie [emoji6]Mamusie, które rodzą kolejny raz mam pytanie- czy stresujecie się tym razem bardziej, mniej?
Sasanka jeszcze spi w niemowlecym, ale chcemy go teraz przeniesc, tylko najpierw musimy lozko kupic
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax123!
Madzien sto lat! [emoji444][emoji444][emoji444]
melomanka
Tzn. ja pierwszym porodem jakos bardzo sie nie stresowalam, teraz powiedzialabym, ze poziom stresu jest podobny
Sasankaa
Sto lat!!!Mam dzisiaj zajebiste urodziny .
Mój śpi w takim normalnym i ma lampke nocną, więc czesto jak nie chce spać to bierze zabawki i do łóżka. Pobawi się chwile i zasypia.Chyba podobnie. Z jednej strony wiem jaki to bol, wiec bardziej, a z drugiej mam nadzieje, ze za drugim razem szybciej pojdzie [emoji6]
Sasanka jeszcze spi w niemowlecym, ale chcemy go teraz przeniesc, tylko najpierw musimy lozko kupic
Ja tez na 39 tydzien, wstepnie 29 maja.Matka ja stresuje się bardziej :-(
Dziewczyny co macie planowane cc na który tc??
jo83
Melduje,ze idzie ku dobremu ,jeszcze jedna kontrola w czwartek dla pewnosci.Mysle,ze te antybiotyki wystarcza[emoji106]
Madzien! Sto lat![emoji122][emoji122][emoji122][emoji512][emoji512][emoji513] powodzenia na badaniach [emoji110]️
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Madzien! Sto lat![emoji122][emoji122][emoji122][emoji512][emoji512][emoji513] powodzenia na badaniach [emoji110]️
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
reklama